Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

torstai 16. heinäkuuta 2015

Fields of gold

Viikko on kulunut ihan hujauksessa! Onko huomenna tosiaan jo perjantai?

Kiireisenä ovat pitäneet siskon saunanrakennusprojekti, Puutamon osuuskuntajutut, oman työtulevaisuuden pähkäily, sekä pieni reissustressi. Ollaan nimittäin välillä oltu jo vaiheessa jäädä kotiin, sillä vähän pistää tiukoille seuraavaa kuukautta joka ikinen ylimääräinen reissupenni... mutta toivotaan että siitä tulee sen arvoista, sillä kohta lähdetään! Onneksi matkarattaatkin löytyivät C:n työkaverin kellarista, sillä omat täyttävät nykyisen pikkukotteromme takaluukun lähes täysin. Kyllä nyt on ikävä vanhaa Honda CRV:tä, jonka konttiin nuo yhdistelmävaunut mahtuivat heittämällä.

Matkalle mukaan lähtee oman Canon EOS 6D:n kaveriksi myös pikkuinen lainapokkari Canon PowerShot G1X Mark II, jota olen jo hieman ehtinyt testailemaan tässä viikon aikana. Aika hassua kuvailla pokkarilla kun on niin tottunut jo isompaan järkkäriin, mutta ihan kivaa jälkeähän tuollakin saa aikaan (vai mitä olette mieltä seuraavista kuvista?). Toki sen eron huomaa 6D:hen verrattuna, mutta tälläinen pieni yksilö on kyllä niin paljon parempi siinä kainalossa mukana kun Oliverin kanssa kahdestaan reippailemme lähimaastoissa!¨
Ya casi nos vamos de viaje! Esta semana ha pasado volando, con todas las cosas que he tenido que hacer y pensar... He estado construyendo un sauna y también la cooperación (Puutamo) me ha mantenido ocupada, igual que las planificaciones sobre mi propio futuro laboral... y las planificaciones del viaje ni se digan. La falta de ahorros nos ha puesto a dudar del viaje tantas veces que casi no hemos hecho nada. Menos mal que conseguimos un cochecito (o carrito dirían en españa???) de viaje para Oliver para no tener que llenar el baúl entero con su coche grandote! También conseguí prestada de Canon una camarita pequeña, Power Shot G1X Mark II, para acompañar a mi EOS 6D en el viaje. La estuve probando ya un poco en la semana ahí en los campos de centeno y nabo. No es lo mismo que la 6D, pero hace su trabajo también, o qué les parece?

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

8 kommenttia

 1. No aika yllättävänkin kelvollinen laatu pokkarissa! Mulla on ainoastaan huonoja muistoja pokkareista, mutta kai nekin sitten ovat kehittyneet siitä kun viimeksi olen sellaista käyttänyt... :D Niin joo ja kyllähän hyvä kuvaaja kuulemma kuvaa hyviä kuvia huonommallakin kameralla, ja niinhän tässä näyttää vähän käyneen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no kiitos Sari :P! Mut se on kyllä totta että pokkarilla kuvaaminenkin tekee ihan hyvää, tulee vähän haastetta kuvaamiseen ainakin! Mut eipä tämäkään pokkari tietenkään vedä vertoja EOS 6D:lleni, mutta pokkariksi on ainakin tosi jees!

   Poista
 2. Enpä olisi tunnistanut pokkarikuviksi ellet olisi kertonut. On se pieni kamera vaan välillä niin paljon kätevämpi :) Onneksi on jo perjantai!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pikku kamera on kyllä tosi jees matkakaveri! Täytyypi vielä päästä testaamaan sellaista minijärkkäriä niin osaa sitten verrata hieman paremmin että millainen olisi itselle just se sopiva pikkukamera...

   Poista
 3. Nää on aivan ihania kuvia! Enkä minäkään olisi tunnistanut pokkariksi ellet olisi kertonut!

  VastaaPoista
 4. No oho! Aika yllärilaatu, ei huono. Ihanaa reissua, toivottavasti tulee ikimuistoinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inka!l On kyllä ollut jo nyt aika ikimuistoista menoa :)!

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig