Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 27. kesäkuuta 2015

Uusia ideoita, kauniita päiviä ja vatsanpuruja

Kesäkuinen perjantai-iltapäivä ja aurinko paistaa. Mikäs sen parempi tapa viettää sitä kuin vaakatasossa soffalla Jaffa-pullo kädessä? Eikun hetkonen. Jotain meni pieleen. 

En tiedä oliko se huonosti nukuttu yö (oli kiva herätä klo 24.00 kolmen tunnin unien jälkeen, virkeänä kuin aamukahdeksalta ja nukahtaa uudelleen tunniksi vasta klo 6 aamulla), aamupala, aamulenkki vai lounas ja raparperipiirakka, vai kaikki ne yhdessä, mutta iltapäivä toi mieleeni karmeat muistot ameebakouristuksista mennävuosina Santo Domingossa... ei mukava olo ollenkaan. 

Sinne meni siis se perjantai kokonaisuudessaan. Suunnitelmissani oli ollut lähteä Oliverin kanssa bussilla Helsinkiin, mutta bussiretket saivat siirtyä ensi viikolle. Aivan turha tuo päivä ei kuitenkaan ollut, sillä siinä yöllä hereillä maatessani sain kerrankin jotain kunnon ajatustyötä aikaiseksi. Sain vihdoinkin idean siitä mitä minä työelämässäni seuraavaksi tekisin. En tiedä oliko se mitenkään uusi idea, mutta jotenkin nyt yhtäkkiä se alkoikin tuntumaan oikealta ratkaisulta, yksityiskohdatkin kun alkoivat tuntumaan selvemmiltä. 

Siitä kerron kuitenkin myöhemmin. Nyt, hyvinnukutun yön jälkeen, olo on sen verran terve, että päätimme lähteä Inkoon markkinahumuun. Kuvituksena fiilistelyä pyöräretkeltä kesäkuun alusta. 

¨
Creo que por fin encontré la solución a mi pobre situación laboral. Una noche mal dormida me generó nuevas ideas y aunque a esa noche mal dormida le siguió un día con dolor de estómago al estilo amebiasis en Santo Domingo, ahora me siento con mucha energía para comenzar con nuevos retos. Antes de eso, a disfrutar este fin de semana veraniego! 


Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig