Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 23. kesäkuuta 2015

Minne viedä ulkomaanvieraat Suomessa?

Jos joku on samassa tilanteessa kuin minä joka ikinen kesä, miettimässä mihin ihmeeseen sitä tällä kertaa kuljettaisi ulkomaanvieraitaan Suomea ihmettelemään, niin kerron vinkin: älä stressaa, vaan lähtekää ulos luontoon, lähimpään metsään! 

No joo, ei sitä nyt pelkillä metsäretkillä ehkä viikon tai kahden mittaista vierailua täytetä, mutta tulipahan taas todistettua, että yksi parhaista asioista meidän vieraille oli juurikin tuo luonnossa seikkaileminen, kävelyretki sateen jälkeen kun maa metsäpolulla höyrysi, iltalenkit pellon viertä pitkin ja peurojen bongailu metsänlaidalla iltamyöhäsellä. 

Voittaa ainakin turistikierroksen Helsingin Sibeliuspuiston metallitötteröiden luona 10-0 (ei pahalla). ¨
Dónde llevar a los turistas en Finlandia? Una pregunta ante la cual me encuentro todos los veranos. Una de las mejores respuestas es: al bosque! Uno de los mejores atributos que tiene este país son sus bosques. Eso lo pude confirmar otra vez al ver lo encantados que quedaron nuestras visitas al caminar por la naturaleza, respirar el aire fresco, encontrar flores y árboles distintos a los suyos y animales exóticos para ellos, como ciervos, liebres y hasta un perro mapache!

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku
SHARE:

4 kommenttia

 1. Meillä ei ole vielä ulkomaanvieraita käynyt, mutta sitä varmasti alkaisi miettiä mielessään kaikkia must-nähtävyyksiä, minne heidät viedä. Eniten itse pidin Kanarialla uusista paikoista = maisemista = luonnosta, joten miksei sitä tarjoaisi täälläkin ulkomaalaiselle?

  Tuli tekstistäsi heti mieleen se ensimmäinen kerta, kun kanario tuijotti ulos lentokoneen ikkunasta lähestyttäessä Hki-Vantaata ihmetellen: "Mitä toi kaikki tumma on?" (oli yö) ja se ilme, kun vastasin: "Metsää!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo, ilmasta katsottuna se kyllä tosiaan konkretisoituu miten paljon sitä metsää on! :) Mä muistan kuinka joskus teininä sain saksalaisen kirjekaverin vieraaksi ja hänkin ihmetti kovin sitä että keskellä pääkaupunkiakin oli metsää! Silloin taisin itse tajuta että miten erikoista se on että ollaan tällänen metsämaa.

   Poista
 2. Oi vitsit miten upeita kuvia! (multa on vähän blogi ja blogit jääny lomalle) Usein mietin, että vieraat pitäis vaan viedä metsään, mutta sitten se jotenkin jää ja on muka liian kaukana yms. Oli kyllä Nicon sisko perheineen viime kesänä niin fiiliksissä, kun sai kuulla että pääsee metsän läpi kävelemään hotellilta meidän vanhempien luo. Ihanaa, kuinka helppoa on joskus miellyttää ihmisiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja niinpä, sitä helposti unohtaa että jotkut itselle niin tutut jutut voi olla paljon mielenkiintoisempia kuin isompia järjestelyjä vaativat jutut..

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig