Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 19. kesäkuuta 2015

Juhannusseikkaluun

Viime juhannusta vietimme Montjuïcin kukkuloilla, sitä edellisenä emme ehtineet Tapiolan ABC:tä kauemmas kun aika kului koliikkista vauvaa rauhoitellessa. Tänä vuonna haaveet suomalaisesta perinteisestä juhannuksesta ovat siis olleet aika korkealla, mutta sään herrat näyttävät olevan sitä vastaan. No, aina ei voi onnistaa ja juhannusta voi toki juhlia myös koleassa säässä ja vesisateessa. Grillatakin voi katoksen alla. 
Myönnän silti tutkineeni jo Suomen sääkarttaa, etsien sieltä paikkakuntaa jossa juhannussää olisi mahdollisimman aurinkoinen. Toisaalta mieli tekisi vain olla kotona, sillä eipä sitä sen pidemmältä tarvitse täydellisiä juhannusmaisemia lähteä metsästämään. Löytyy peltoa, metsää, kukkia ja riippukeinu, eikä meri- tai järvimaisemiakaan tarvitse kovin pitkältä lähteä hakemaan. Toisaalta levotonta reissumieltä kutkuttaisi kuitenkin niin kovasti päästä vähän tuulettumaan uusiin maisemiin, juhannuksen viettoon johonkin vieraaseen pitäjään... 
Muistan kuinka eräänä juhannuksena lapsuudessani lähdimme ajelulle pitkin rannikkoa, päätyen kokon ääreen jonnekin Uudenkaupungin rantaan. Tuo ilta on jotenkin jäänyt hyvin elävästi mieleeni. Muistan silloin ajatelleeni että voi kunpa olisin ollut vähän vanhempi ja kunpa olisin voinut jäädä ja tutustua uusiin ihmisiin. Tehdä jotain jännää. 
Nyt kun mikään ei estä tekemästä omaa juhannusajelua oman perheeni kanssa, ehkä huomenna aamulla pakkaammekin eväät laukkuun ja auton alle ja lähdemme vailla sen tarkempia suunnitelmia katsomaan mistä itsemme juhannusaattoiltana löydämme.   

Ellei sade pistä puita rattaisiin ja tee mieli jäädä vain kotiin viltin alle värjöttelemään...

Kivaa juhannusta kaikille!


 

¨
Mañana es el día de la celebración del verano por estos lados del mundo. El día de San Juan es probablemente el día festivo más esperado entre los finlandeses. El año pasado nosotros lo pasamos en Barcelona y el año anterior a eso estuvimos demasiado ocupados con nuestro bebé recién nacido para poder juntarnos en las celebraciones... Por eso este año tenía esperanzas de poder pasarlo de la forma tradicional: estar afuera en la naturaleza, hacer barbacoa, ir al sauna y nadar en un lago.. y quedarnos despiertos hasta la madrugada, disfrutando el sol de la media noche. Sin embargo, el clima no está a nuestro favor. Como el año pasado, se estima mucha lluvia y frio para la noche de San Juan. Es una pena pero vamos a ver si a pesar del mal tiempo logramos pasar un día especial. Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku
SHARE:

6 kommenttia

 1. Toivotaan että tämä keli tästä vielä kirkastuisi. Mun uus teltta odottaa tuossa nurkassa ensimmäistä testikäyttöään luonnossa! Feliz San Juan a ustedes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kea ja toivottavasti teltta pääsee pian käyttöön, ellet jo uskaltanut viime yönä yöpyä luonnossa! :)

   Poista
 2. Kun me oltiin pieniä, käytiin katsomassa kotikaupungin kokko ja sitten lähdettiin juhannusajelulle valoisaan kesäyöhön. Ei me missään pysähdytty, kunhan ajeltiin, yleensä maakunnan pikkuteitä.

  Mukavaa jussia teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama meininki meillä, tosin aina joskus kyllä pysähdeltiin siellä sun täällä :).
   Kiitos ja mukavaa viikonloppua vielä sinnekin!

   Poista
 3. Mulle tuli jo noista lupiineista, kieloista ja villimansikoista ihana juhannustunnelma tanne talvisten kelien keskelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva että sait siekin vähän juhannusfiilistä sinne kauas Irina! :)

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig