Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

torstai 28. toukokuuta 2015

Seuraatko?

Koska itse olen kamalan laiska päivittämään listauksia seuraamistani blogeista, ajattelin nyt omalta osaltani helpottaa asiaa niille, jotka mahdollisesti seuraavat tätä blogipahasta Blogilistan kautta. 
Blogilistahan lopettaa toimintansa melkeinpä än yy tee-nyt, joten kannattaapi vaihtaa uusiin palveluihin, kuten Blogipolkuun tai itsellänikin jo pidempään käytössä olleeseen Blogloviniin. 

Tätä blogia on jo ikuisuuksia seurattu ainakin jonkin verran Blogilistan kautta ja vaikka tuo palvelu onkin auttamatta jäänyt muista jälkeen, on se ollut minulle kiva kanava etsiä ja selata erilaisia blogeja. On myös ollut kiva aina joskus katsoa missä suunnalla se oma blogi luetuimpien listalla seilaa (hienosti on menty vuoristorataa näiden oman elämän huippujen ja pohjamutien mukaisesti, kirjoitustahtihan sitä kovasti sanelee). Vielä näin Blogilistan viimemetreilläkin jotkut sitä kautta tännekin klikkailevat, yli 100 kertaa viikossa ja luetuimpien listalla olen tänään ollut sijalla 338. Heh. 

Nyt olisi muuten itsellekin hyvä hetki vähän selkeyttää tätä seurailuhommaa, sillä olen vähitellen ajautunut sellaiseen kaaokseen, että seurailen osaa blogeista Bloglovinin kautta, osaa Bloggerissa, osaa Facebookista, joihinkin klikkailen satunnaisesti Instagram-profiilien kautta ja joitain luen silloin tällöin kun vielä muistan kirjautua Blogilistan sivulle. Yleensä kun joku blogi muuttaa uuteen osoitteeseen, unohdan päivittää sen tuonne omalle Blogger-listalleni ja havahdun ehkä joskus kuukausien päästä että mihis se tyyppi nyt on kadonnut. Siksi ehkä olisi paras viedä kaikki seuraamiset sellaiseen paikkaan, johon bloggari itse voi päivittää osoitteensa eikä lukijan tarvitse kuin klikata perille, sillä näitä muuttojahan nyt aina tulee... 

Itsekin olen sitä muuttoa edes oman domainin alle harkinnut jo pidemmän aikaa, mutta ehkä jossain vaiheessa. Jos nyt ensin testaan tätä reippaampaa postaustahtia edes jonkun aikaa. Miten on, tuleeko jo ähky näiden postauksieni kanssa? Jaksaako näitä lukea? Juttuaiheita meinaan riittäisi, kunhan vaan ehtisin kirjoittelemaan! Monet aiheet jäävät vain arkistoihin odottelemaan sen takia, että niille pitäisi uhrata niin paljon enemmän kirjoitusaikaa. Tälläiset höpölöpö-jutut kun tulevat kuin vettä vaan (kirjoitusvirheistä sen varmaan huomaa :D). 

Olen muuten jo siitä asti kun ennen Oliverin syntymää kyselin teiltä lukijoilta että mistä aiheesta tykkäisitte täällä lukea, suunnittellut esimerkiksi postausta siitä miten kahden kulttuurin välissä eläminen näkyy päivissämme, sekä juttua liittyen aiheeseen kaukosuhde. Näitä meinaan pyydettiin, mutta... ehkä nekin vielä tulee! Nyt takaisin duuniduunien pariin. Ja tässä vielä tosiaan ne linkit seurauslistoille, meinasi ihan varsinainen aihe unohtua! 

Klikkaa siis kuvaan jos tykkäät lisätä Friolandian listoille joko Faceen, Blogloviniin tai Blogipolkuun! 

***

***


******

Onko muuten joku muu palvelu jossa blogin "pitäisi" olla listoilla josta en ole edes tietoinen? 


¨
Había una pagina finlandesa para seguir blogs que decidió terminar su serivio a finales de este mes. Por eso aquí les dejo los links para los sitios donde se puede seguir siguiendo (valga redundancia!) a Friolandia...
SHARE:

10 kommenttia

 1. Mä oon näiden blogiasioiden kanssa kyllä kanssa sellai sillisalaatti, että huhhahhei. Toisaalta, aina ne mitä olenkin halunnut lukea, on tullut luettua. Blogloving-jutusta en ymmärrä mitään. ENkä oikein jaksaisi perehtyäkään. Mutta kai se olisi hyvä olla jotenkin ajan tasalla jossakin joskus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään jaksanut, pitkään aikaan. Kunnes tajusin Bloglovinin mobiilisovelluksen ja siitä se sit lähti - käsistä. Ehkä tää koko bloggailuvimma... nyt kun luurillakin on niin iisiä lukea nopeasti postauksia.. siinä ..kröhöm.. kaiken muun välissä. :D Mut ei siihen mitenkään tarvi ees oikeestaan perehtyä. Kirjaudu fb-tunnuksilla, lisää seuraamasi blogin nimi hakukenttään ja klikkaa follow. Se siitä. Sit saat joka aamu s-postiin uudet postaukset jos haluat. Mut se puhelinhomma on kyllä paras. Kaikkea muutakin siellä voi kyllä tehdä, tossa Pirkon postauksessa (linkki alla) esimerkkejä siitä...

   Poista
  2. Niin ja sitäpaitsi kyllähän sun nyt pitää käydä sinne rekisteröitymässä ja claim your blog! Sulla on siellä nimittäin 7 seuraajaakin! :D

   Poista
  3. WHAT! Seurajia. Huh huh. Mulla on katsos tämä: puhelin on puheluita varten, maksimissaan postit ja joskus fb. Blogi-elämä koneella. Tällä metodilla on pysynyt käsissä ajankäyttö :D. Toisekseen en ole halunnut sotkea nimellistä facebookkia anonyymi-blogiin, koska en luota laitteisiin ja internettiin ja kaikkeen :D. Katsotaan. Ehkä. Maybe. Kanske.

   Poista
 2. Jaksan lukea, lisää vaan! :D Mä siirryin noin kuukausi sitten blogloviniin just ja se on kyllä ihan huippu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hyvä tietää Sari! Kivaa. Lisää siis! Ja on se!

   Poista
  2. Moi! Olen seurannut sun blogia jo pitkään, koskaan vaan en ole kommentoinut mitään. Nyt on pakko vastata kysymykseesi; ei tosiaan tule ähky ja jaksaa lukea! :) Joka aamu katson josko olisi uutta postausta ;) terkuin vakilukija Helena

   Poista
  3. Ihana Helena! Kivaa kun kommentoit!! Kommentoi uudestaankin, kommentit antavat niin paljon lisää intoa kirjoittaa! :) On mahtavaa kuulla että joku jaksaa lukea vaikka joka päivä!

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig