Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 29. toukokuuta 2015

Perjantaifiilis

Vaikka tänä viikonloppuna monet viettävät juhlia ja minun täytyy tehdä töitä, niin perjantai on silti aina perjantai. Ah! Kuinka mahtavaa. Aurinko paistaa ja kesä ihan virallisestikin alkaa...


 
Täällä ollaan leikitty piilosta ja nuuskittu kukkia. Niin ja syöty tuttia! Mikä ihmeen kumma villitys se tälläinen tutti (alias tittu) oikein on? Reilun viikon päästä keisari täyttää jo kaksi, eikä tähän asti ole ikinä suostunut tuttia lussuttamaan... silti niitä edelleen löytyy laatikoista ja kaapeista (ja myönnän - lelujen joukosta).  Olisi varmaan pitänyt hävitää ne jo kaikki, mutta vielä ei homma näytä kiinnostavan kuin hetken aikaa, joten ehkä se myös unohtuu taas hetken päästä. 


Ainakin sitten kesälomalla kun ei ole päiväkodin tuttisuut näyttämässä mallia. 


Enää viikko niin meidän talo alkaa täyttymään kovin odotetuista kaukomatkalaisista. Suunnitelmat vierailun ajaksi ovat yhtä leveät ja pyöreät kuin perus dommarilaisilta voi olettaa. Joka tapauksessa ihan mahtavaa saada Carloksen perhettä taas tänne. Me kun emme ole kohta kolmeen vuoteen päässet siellä käymään... mutta ehkä ensi jouluna? Jospa kova työ palkittaisiin. 


Niinpä yritänkin nyt vielä hetkeksi uppoutua töiden pariin ja toivotan muillekin hyvät perjantai-illat! 


¨
Los viernes siempre son viernes. Aunque haya que trabajar el fin de semana, se siente el alivio de poder descansar, aunque sea sólo por un momento. 
En una semana ya tendrémos visitas muy esperadas por aquí. Qué alegría poder juntarnos otra vez con la familia por estos lados!

SHARE:

6 kommenttia

 1. TÄällä on ihan sama tuttibuumi meneillään. Onkohan nyt julkastu joku "kuumin kesämuoti tenaville", mistä me ei olla tietoisia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, voipi olla... mutta mä luulen että täällä kutittaa myös ne poskihampaat jotka edelleen tekee tuloaan ja siksi sinne on niin kiva törkkiä sitä tuttia... lähinnä kun se on sellasta pureskelua ja veulaamista sen tutin kanssa...

   Poista
 2. Oi jo melkein 2 vuotta,kyllä aika kuluu! Varmaankin kiva saada perhettä sieltä kaukaa vierailulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinhän se kuluu :D Aika hurjaa... vaikka se eka vuosi oli kyllä sen verran rankka ettei se kovin lyhyeltä tuntunut. Tämä toinen vuosi onkin mennyt sitten aika hujauksessa ohi! Ja todellakin, ihan mahtavaa saada tänne vieraita!

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig