Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Päiväretki Hankoon

Toukokuu on mahtavaa aikaa. Valo, lämpö, kesän suunnittelu ja ylimääräiset vapaapäivät jotka innoittavat liikkeelle ja saavat koko kuukauden hurahtamaan ohi kuin huomaamatta! 


Viime perjantain epävakaisesta säästä huolimatta päätimme pitää vapaapäivän ja lähteä ajelemaan Hangon suuntaan, vailla sen tarkempaa suunnitelmaa tai aikataulua. Kiireetön hyvä fiilis seurasi mukanamme koko päivän. Myös aurinko oli puolellamme, sillä sadekuuroista huolimatta onnistuimme juuri oikeilla hetkillä ulos seikkailemaan niin Inkoossa, Snappertunassa kuin Hangossakin. Vain Tammisaaren kohdalla päätimme vaihtaa suunnitelmaa ja jättää terassisyömiset paremmalle säälle. 

Hankoon päästyämme Oliver vetelikin jo sikeitä, joten päätimme syödä eväitä autossa ja viettää siestaa samalla kun pikkuherra retkotti pitkin pituuttaan takapenkillä. Päikkäreiden jälkeen oli mahtavaa kömpiä ulos autosta suoraan leikkipuistoon leikkimään. Hangossa oli hurjan rauhallista, kesähulinat eivät olleet vielä alkaneet ja paikalliset olivat piiloutuneet ties minnekin. 

Hanko on kyllä varsinainen Hamptons, jossa voisin niin mielelläni viettää enemmänkin aikaa aina kesäisin. Ajomatka on juuri sopiva pikkulasten kanssa, viihdykettä löytyy itse kullekin pieneltä säteeltä ja paikan kauneus saa aikaan sellaisen fiiliksen kuin olisi pidemmälläkin ulkomaanmatkalla. Olisihan se toki kiva joskus yöpyäkin jossain niistä muikeista villoista, joita paikka ihan pursuaa, mutta näin meikäläiselle pienet päiväretketkin tuovat ihan riittävästi vaihtelua arkeen. ¨
Hanko es la ciudad más sureña de Finlandia. Suelen decir, que Hanko es como "los Hamptons" de Finlandia y pienso que es cierto. Es un pueblo muy pintoresco con muchas villas y ambiente veraniego. Un lugar perfecto para pasar las vacaciones... pero no hace falta tener una villa ni un bolsillo gordo para pasarlo bien allá. Queda a una distancia perfecta de la zona capital para ir a pasear de día con los niños. Se encuentra algo de interés para todos dentro de un perímetro pequeño. 
Así lo hicimos nosotros el viernes pasado que  tuvimos un día libre. Aún no ha comenzado la temporada de verano y el pueblo estuvo prácticamente desertico, pero a nosotros nos cayó muy bien ese pequeño escape en la costa. 
SHARE:

10 kommenttia

 1. Juuri noin, kiva retkikohde tuo Hangon ja Tammisaaren suunta. Monena kesänä on sillä suunnalla tavalla tai toisella oleiltu, aikoinaan vielä veneillessämme purjeveneellä, mutta sittemmin ihan autoretkeillenkin.
  Juuri tuossa kuvaamassasi keltaisessa Villa Majassa asuttiin joku kesä viikon verran! Seuranamme myös kyseisessä talossa sinä kesänä ainakin asuneet muurahaisetkin :-) - eli idyllillä on kääntöpuolensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no voihan muurahainen! Purjeveneily tuolla suunnalla olis kyllä myös mahtavaa, mutta mun hermoni ei kyllä tuon taaperon kanssa siihen riittäisi, eli ehkä sitten joskus seuraavalla vuosikymmenellä :D.

   Poista
 2. Me niiiin mennään Hankoon kesällä. Ukko ei ole siellä koskaan käynyt ja omastakin visiitistä taitaa olla kohta 20 vuotta...

  VastaaPoista
 3. No ehkä meidänkin täytyy suunnata Hankoon tänä vuonna. Itse en muista olenko joskus pienenä käynyt, mutta Nico ei ainakaan. Ehdottomasti siis tänä kesänä! :) Ihanat värit muuten näissä kuvissa, kirkkaan punainen ja vihreä. Kesä on tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehdottomasti. Mennään siis vaikka kaikki yhdessä! ;)

   Poista
 4. Oi, kiitos Eveliina näistä upeista kuvista. Hanko on mun lapsuuden kesämaisemaa. Se kaupunki on jämähtänyt ajassa jonnekin kauas, mutta ihanalla tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ole hyvä Mary! ;) Joo, Hanko on ihan omasta maailmastaan. Kuvia seuraa varmasti kesällä lisää!

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig