Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Jälleen kerran matkakuvia - 10 kuvan haaste!

Sain Home & Awayn Annikalta monissa matkablogeissa kiertäneen matkakuvahaasteen. Vaikka minusta tuntuu, että omat matkakuvani ovat jo niin yli ja ympäri nähty, etten enää viitsisi aiheeseen palata ennen kuin uutta reissua pukkaa, päätin kuitenkin lähteä haasteeseen mukaan. Minä itse ainakin olen niitä tyyppejä, jotka ihan oikeasti mielellään haluavat katsella tuntitolkulla kavereiden reissukuvia, joten tässä piisaa. Ne jotka ovat vuositolkulla tätä blogia seuranneet, ovat osan näistäkin jo nähneet, mutta kovalevyn selaaminen on ihan itsessäänkin kovin aikaavievää puuhaa, joten vielä jos pitäisi löytää "uusia" vanhoja kuvia niin siihen varmasti uppoaisi puoli päivää. 

Lentokoneen siipi (El ala del avión)

Haasteen suorittaminen meinasi stopata jo ensimmäiseen kuvaan, sillä minä en varmaan ikinä ole ottanut lentokoneen siivestä kuvaa. Sitten mieleeni juolahti, että kovalevylläni on myös muiden ottamia kuvia yhteisiltä reissuiltamme, joten sellainen kelvatkoon. Tämä otos on matkalta välillä Santo Domingo - Los Angeles. 
Vahingossa onnistunut otos (Una foto que sin querer salió bien)

Tämä kuva on - mistäs muualtakaan kuin - Barcelonasta. Kävelimme itse haastajan eli Annikan kanssa Grácian katufestareilla, jotka olivat "yllättäen" täynnä Katalonian itsenäistymispropagandaa. Ajattelin ottaa kuvan edessä kävelevän tytön lippuhuivista, juuri samaan aikaan kun edessä kävelevä tyttö päätti tehdä saman edessäkävelevästään tytöstä. 
Hyvälle tuulelle saava kuva (Foto que me pone de buen humor)

Näitä hyppykuvia on nähty täällä viimeksi viime kuussa, mutta jos hyvälle tuulelle saavaa kuvaa haetaan, niin nämä Tynemouthin hyppykuvat ovat kyllä ykköspaikalla. Ne aiheuttavat edelleenkin hysteerisen reaktion, sillä tuo hetki ja sitä seurannut älytön kikatus läheisessä kahvilassa ovat matkamuistojeni parhaimmistoa. Tämän ystävän kanssa onnistumme jotenkin ihan huomaamattamme saamaan aikaan absurdeja tilanteita, joka puolella maailmaa.Luontokuva (Foto de la naturaleza)

Tämä seesteinen ilmapiiri löytyy Kataloniasta, Montserratista. Suosittelen Montserratissa käymistä kaikille Barcelonaan matkaaville. Tunnelma on niin erilainen kuin täpötäydessä Barcelonassa. Montserratin Santa Maria de Montserrat-luostarin ympäristöstä löytyy henkisyyttä itse kullekin oman valintansa mukaan. 
Yläilmoista (Desde arriba)

Hieman harmaampi kuva joulukuisesta Pariisista, Eiffel-tornista käsin.
Postikorttimaisema (Paisaje de postal)

Ja heti perään hieman värikkäämpi kuva Dominikaanisen tasavallan pohjoisrannikolta Atlantic Boulevardin varrelta. 
Matkaseura (La compañía de viaje)

No, kukas muukaan. Kuva otettu pari kevättä sitten Tukholman pyrähdyksellä. Mukana matkassa kohta jo 15 vuotta! 
Fiilistelyä palmun alla (Chillin bajo la palma)

Juuri sitä itseään palmun alla Dominikaanisessa tasavallassa, mutta vaihteeksi jossain muualla kuin hiekkarannalla, nimittäin Zona Colonialilla, eli Santo Domingon vanhassa kaupungissa. 
Hyvää huomenta (Buenos días)

Tämä kuva on vuodelta nakkimakkara, uudenvuoden aamuna Playa Caribella Dominikaanisessa.
Lempikaupunkini (Mi ciudad favorita)

Kohtalaisen kliseinen kuva kohtalaisen kliseisestä lempikaupungista. Minä olen matkustanut kuitenkin sen verran vähän, etten voisi väittää kauheasti vieraita kaupunkeja tuntevani. Muutaman päivän visiitillä ei mielestäni voi vielä päästä lempikaupungiksi. Parhaiten tunnen Santo Domingon, Barcelonan, New Yorkin ja Pariisin. Niistä suosikkini on Pariisi. 


Minä haastan mukaan Notes from a place called lifen Agaban! Miten ois, matkakuvia?

¨
Otro reto viajero. Diez fotos con cierta temática. La primera, ala del avión, me causó problemas porque no suelo tomar fotos desde el avión, pero por suerte encontre una tirada por Nolan C en nuestro viaje a Los Angeles. El resto no creo que necesite muchas explicaciones. La foto de montañas es de Montserrat, Las palmas desde el Boulevard Atlántico de Samana, la ciudad que se repite, sin dudas es París. 
SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihania kuvia ja niin erilaisia tunnelmia! Näistä suosikkikuvani oli tuo "Hyvää huomenta".

  VastaaPoista
 2. Wau! Pariisi yläilmoilta ja postikorttimaisema on kyllä mielettömät. Koska lähdetään yhdessä Pariisiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo, mites ois, Pariisi ja sieltä sinne E-Ranskaan? Tänä kesänä taitaa kyllä tehdä tiukkaa, mutta jos vaikka ens vuonna? Tai sitten joku lyhyt visiitti syksyllä Pariisiin, sekin ois mahtavaa ;).

   Poista
 3. Oih, tuo palmukuva on niin komea että parempaa ei oo!

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig