Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

B-luokan reissukuvat, parhaita autenttisia matkamuistoja?

Inka postasi hiljattain matkablogissaan reissukuvia, joiden ei ikinä ollut tarkoitus päätyä blogiin saakka. Nuo kuvat tuottivat minussa (sekä monessa muussa lukijassa) hilpeyttä sekä innostuksen julkaista itsekin näitä b-luokan otoksia, joita reissatessa (sekä tietenkin muutenkin) kertyy muistikortille mukavat määrät.

Itseironia ja omalle naamalleen nauraminen on mitä mainiointa puuhaa, mutta eipä sitä silti tule kovin usein itsestään niitä kuola poskella-kuvia julkaistua. Minä olen yleensä se, joka häärii siellä kameran takana, eikä minusta taida viimeisiltä vuosilta niin paljoa kuvia (varsinkaan reissu-sellaisia) edes löytyä, mutta takavuosilta kun vielä matkailin perheretkien sijaan kaveriporukassa, tuli kuvia räpsittyä niin monella kameralla, että minäkin olen päässyt loistamaan sinne kameran eteen...

Tässäpä siis kasa epämääräisiä matkamuistoja takavuosilta, jotka kertovat siitä miltä minä siellä reissuillani ihan oikeasti, paljoa kaunistelematta, näytän:

1. Reissatessahan on aina niin mukavaa ettei väsymyskään koskaan paina! (Pariisi / Salou)


2. Kartanluku käy aina käden kääteessä, koskaan ei ole kiire minnekään enkä ikinä näytä yhtään turistilta... (Pariisi / Pariisi)

3. Kameralle poseeratessa hallitsen valtavan hyvin ilmeet sekä eritoten kuvaukselliset asennot. (Barcelona /Barcelona)

4. Rakastan rannalla käymistä ja olen aina silmät kirkkaina hyppimässä aallokossa! (Las Terrenas / San Pedro de Macorís)

5. Tiesittehän myös että olen uhkea povipommi bikinimalli aina valmis kuvaussessioihin niin rannalla kuin keskellä kaupunkia! Tukkani hulmuaa kauniisti tuulenvireessä, auringonsäteiden kimallellessa päivettyneellä ihollani... Huh huh. (Montgat / Montgat)


6. Odota kun otan eka yhden kuvan! Tuttu lause. Sentään kuvauskalusto on vähän vuosien varrella kehittynyt... (Barcelona / Barcelona)


7. Niin, mainitsinko jo, että koskaan ei väsytä? Huomaa muovipussipeitto. (Barcelona, Tarragona)


 8. Ilmeet hallussa, makkaraleivät poskessa! (Madrid, Sitges)9. Näytä mulle missä sul on rusketusraidat! Moro. Eihän kukaan enää grillaa itseään auringossa? (Barcelona / Barcelona)

10. Hyppy tuntemattomaan? Aina valmiina! Vaikka tulis vähän osumia... (Tynemouth / Tynemouth)
 

11. Ready, steady, go! Ja taas on kieli poskella! (Sitges / Montserrat)


12. Niin, sanoiko joku jo GO?! Aina ajoissa. (Sitges / Sitges)


13. Toistanko jo itseäni? Tältähän minä siis aina reissuillani näytän. Joskus toki vähän poseeraankin, mutta bongatkaa tuo koira kuvan reunasta! Pitäisi ottaa siitä vähän mallia! (Durham / Durham)

14. Koskaan en ole myöskään polvillani hyvän kuvan vuoksi. Enkä varsinkaan maassa makaamassa. (Sitges / Pariisi)

15. The Band. Näitä levynkansiryhmäkuvia löytyy niin paljon että alan itsekin uskomaan the bändiin. (Barcelona / Barcelona)


16. Kyllä olen nätti. Korppikotka valmiina lentoon. Huh hei. Pusut ja moi moi! (Las Terrenas / Pariisi)¨

Unos cuantos recuerdos de algunos viajes pasados. Fotos de clase b con la lengua en la cara u otros momentos que generan risa... para mí. Para mostrar como en realidad me veo (viajando). Siempre tirando fotos, siempre saltando, siempre fallando el momento. Siempre tarde, siempre con la pose perfecta para la foto. Bueh. Retado por mi amiga bloguera Inka
SHARE:

15 kommenttia

 1. Hahaha :D Ihan loistavia! Ja vitsit kun näytätte nuorilta noissa kuvissa, ei sillä ettette edelleen näyttäis :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah. Juu. Carlos näyttää ihan pennulta. Minähän en itse ole muuttunut yhtään. Tukkakin on ihan ku just nyt. Huoh... joo on tässä tullu vähän vanhettua kyllä... mutta onhan noista ekoista kuvista jo melkein vuosikymmen! :O

   Poista
 2. Ihania kuvia! :D
  Kehtaiskohan tehdä omista loistopotreteista postausta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiitos Menninkäinen! Ja kehtaa tietenkin, jään odottelemaan! :D

   Poista
 3. Ei vitsi nää on mahtavia! :D Ja tosi hauska että tässä on myös vanhoja kuvia ihan sika hyviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe kiva että tykkäsit Inka! Ja näähän on jo oikeestaan kaikki vanhoja... ugh. Vuelä jos yhden postauksen saan tehdä vanhoista matkakuvista (lempparit matkakuvat) niin sitten en kyllä enää palaa aiheeseen ennen kuin on jotain uutta matskua jaettavana :D.

   Poista
 4. Hahahah! Vähänkö nauroin noille bändikuville! :D Ei omatkaan poseeraukset näissä ihan niitä parhaita oo :D (Vitsit me näytetään nuorilta näissä!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sori kun postailen taas kauheen kasan sunki kuvia samalla 😅... ja joo vitsit ku ollaan ihan lapsia näissä! Ja sä näytät ihan espanjalaiselta haha...

   Poista
 5. Hahaha :D Sain hullun naurukohtauksen, vaikka poden täällä migreeniä yksin kotona. Tästä puuttuu enää Varsova-kuvat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha :D No hyvä jos vähän ees hetkeksi helpotti oloa.. Ja voih, Varsova on x-rated :D... täytyykin kurkata albumiin.. jos uskallan...

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig