Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 24. maaliskuuta 2015

Blogihaaveiluja vol. 100

Välillä haaveilen uudesta blogista. Sellaisesta johon kirjoittaisin melkein joka päivä ja jolla olisi hieno uusi pohja ja ihan kokonaan uusi nimikin. Ihan joku muu kuin tuo tyhmä Friolandia... tuntuu että taas kerran bloggarikaverit ovat siirtymässä tässä touhussa seuraavalle asteelle, samalla kun minä vain kirjoitan blogitekstejä pääni sisällä hetkeä ennen nukahtamista, unohtaen kaiken aamuun mennessä. 

Niin ja hullua puuhaahan tämä loppujen lopuksi on. 

Eikä minulla mitään asiaakaan oikeastaan taida olla. 

Kuvailen vaan risuja ja käpyjä ja auringonsäteitä...

No, ehkä joskus. Vaikka sitten kun sen nimi voisi olla paluubanaanisaarelle.com!

Tässä niitä risuja:


¨

Cuanto me gustaría bloguear todos los días... y en realidad tener un blog todo nuevo y bonito en vez de este viejo Friolandia. Pero al final solo publico fotos de montes y rayos de sol de vez en cuando. Jeje. Bueno, quizás, algún día!
SHARE:

12 kommenttia

 1. Ihana teksti! Viime viikolla samat fiilikset. Enkä edelleenään muista niitä kahta (vai kolmea?) hienoa tekstiaihetta, jotka päässäni oli ja sitten ne katosivat. Ja risut ja kävytkin on ihan kivaa katseltavaa, kun joku osaa ne noin kauniisti kuviin vangita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Menninkäinen! Ja taitaa olla aika monella blogiharrastajalla tuota samaa vikaa :D välillä se harmittaa mutta tosiaan täytyy muistaa että ei sen niin väliä kuitenkaan ole! Ja huh, kiva tietää että risut kelpaa ;)

   Poista
 2. Upeita kuvia! Parasta mulle ainakin on aitous, eikä mitkään uusimmat bloggaustrendit. Oon pohtinut sitä paljon viime aikoina, miten some aiheuttaa kaikille riittämättömyyden tunnetta. Meidän pitää päästä siitä tunteesta jotenkin eroon, koska se on vaan harhaa. Feedit täyttyy ihmisten huippuhetkistä ja oma elämä tuntuu arkiselta ja mitättömältä sen rinnalla. Luin muuten mielenkiintoisen artikkelin tähän aiheeseen liittyn. Jaanpa sen jos kiinnostaa :) http://www.wired.com/2015/03/stuffocation-the-weird-way-facebook-and-instagram-make-us-happier/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulla ja kiitos linkistä, oli mielenkiintoinen juttu! Ja tuo on ihan totta.. välillä itseä ottaa päähän kaikki se hehkutus ja matkakuvat ja muut, mutta onneksi sentään oon sen verran ehtinyt itekin analysoida kaikkea tätä tässä omassa pienessä arjessani että oon ehtinyt oppimaan olemaan onnellinen siinä omassa perhe-elämässäni ja kaukomatkojen sijaan nauttimaan auringonsäteistä lähimetsässä. Täytyypä myös olla vahvana tän blogihifistelyn suhteen. :)

   Poista
 3. Mun mielestä sun blogi on juuri loistava tälläisenään (vaikka ymmärrän kyllä sun pointin, olen itsekin miettinyt samaa kun tuntuu että kaikki muuttaa uusille alustoille ja tekee hommaa entistä ammattimaisemmin). Mutta sitten aina muistutan itseäni että tämä ei ole mikään kilpailu ja niin kauan kun bloggauksesta on iloa itselleen niin se riittää mulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, juuri näin Laura! Tää täytyy kyllä pitää itsekin mielessä...

   Poista
 4. Mäkin tykkään sun risuista ja blogista just tällaisenä kun se on.. mutta samalla, I know the feeling.. Pitäis vain muistaa olla vertailematta itseään ja omia tekemisiään muihin ja muiden tekemisiin. Helpommin sanottu kuin tehty :)

  VastaaPoista
 5. Sulla on niin ihanat kuvat:) Ja toivottavasti pääsette sinne banaanisaarellekin taas;D Niin,ja ihan hyvä tällaisena tämä blogisi .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael! <3
   Ja toivotaan tosiaan että tänä vuonna pääsisimme edes käymään siellä saarella! ;)

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig