Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 14. helmikuuta 2015

Tuliaisia naapurimaasta

Taitaa olla hieman harhaanjohtava otsikko, sillä ne varsinaiset tuliaiset Ruotsin puolelta jäivät kahteen suklaakonvehtitötteröön Åren suklaatehtaalta. 

Reissu tuli siis suoritettua, myrskyisestä säästä ja muista hankaluuksista huolimatta! Ja kivaa oli, kerrassaan mahtavaa! En nyt sanoisi täysin rentoutuneeni noiden kolmen yön aikana joina olisin saanut nukkua kunnon unet ilman pikkumiehen keskeytyksiä, sillä niin sitä vaan on vaikea päästä eroon rutiineistaan ja heräsinhän minä kuitenkin yöaikaan vaikkei kukaan ollut herättämässäkään...


Täällä kotirintamalla selvittiin kuitenkin oikein hyvin. Mitä nyt juominen ja päikkärit jäivät toisinaan hieman vähille, mutta pahemmilta huutokonserteilta säästyttiin ja ensimmäisen yön jälkeen nukkuminenkin oli ehkä jopa parempaa kuin minun kotona ollessani. 

Mammaa taisi kuitenkin olla kova ikävä, sillä paluuni jälkeen asiat eivät olekaan sitten menneet ihan niin hienosti kuin olisi toivonut. Neljän päivän aikana maitovirta kun ehti itseltäni sen verran ehtyä, että imetyksen olisi voinut kuvitella jo siitä syystä loppuvan kuin seinään, mutta niin vain on tahto pienellä miehellä niinkin suuri, etteivät sellaiset seinät ole esteenä. Niistä mennään läpi, kiukulla ja sisulla ja pelottavilla raivareilla. Eli imetys jatkuu näin reissun jälkeenkin, valuisi sitä elämän eliksiiriä vuolanaan tai ei. 

Eikä siitä kai ole pakko turhaa stressiä ottaakaan, nytpähän ainakin tiedämme, että poissaolokin on mahdollista. Siitä palautuminen vaan on melkoisen kova prosessi, sillä tällä hetkellä pelkkä poistumiseni ulko-oven taa tuottaa epätoivoisen huudon ja lattialle heittäytymisen. Myös kaikki muu ruokailu on ollut koettelevaa touhua koko tämän viikon ja raivareita on vedetty kovin ahkeraan. Silti on myös ollut mahtavaa huomata, kuinka O on selvästi ottanut askelia eteenpäin kehityksessään, sillä sanavirta ja asioiden ymmärtäminen jaksavat meitä vanhempia päivittäin hämmästyttää!

Ennen Åreen lähtöäni sain myös suoritettua sen minua niin kovasti jännittäneen inssiajon pois alta. Läpi meni, hip hei! En tiedä sattuiko kohdalleni poikkeuksellisen armollinen isnpektööri vai mitä, mutta tyyppi osasi kyllä hoitaa hommansa niin, että minä vanha hermoileva mammakin selviydyin mielestäni aika siististi tuosta kokemuksesta, joka taisi olla koko ajokouluhistoriani mukavimpia tunteja! Kuinka ollakaan... Nyt haasteenani onkin sitten saada tuo oma miekkoseni uskomaan että ajotaitoni ovat edes sitä luokkaa, että minut voi sinne ratin taakse laittaa! Yksinäni en ole vielä ajellut, mutta niin vain olen selvinnyt isäni avustuksella läpi Helsinginkin ja vielä Oliver kyydissä, mutta Carloksen kanssa olen hädin tuskin saanut yhden kauppareissuajon ilman pikkukyytiläistä tehdä!

Niitä reissutunnelmia voittekin käydä lueskelemassa siellä sivubisnekseni (siis eihän tämä oikeasti mitään bisnestä minun osaltani ole :D) puolella Lumipallo-blogissa. Yleistä fiilistä myrskyisine laskukuvineen voi kurkkia täältä ja tarinaa ruokaseikkailuistamme voi lukea täältä.


Nyt toivottelen hyvää ystävänpäivää kaikille teille tutuille ja tuntemattomille Friolandian ystäville! Ihanaa kun olette siellä, vaikka edelleenkin toisinaan on hieman hiljaista tämän päivittelyn suhteen... 

¨
Fui y volví del viaje a esquiar en Åre, Suecia. Sobrevivieron bien aquí en la casa sin mí y sobreviví yo también con el snowboard en la tormenta de nieve que nos recibió en el país vecino. Un viaje excelente, del cual he escrito y seguiré escribiendo más en el blog Friolandia Snow Edition, pero solamente en finés, por cuestiones de tiempo y espacio... pero si no otra cosa, pasen por allí para ver más fotos. Ah, y una buena noticia para los que conocían mi inhabilidad para manejar un carro: por fin tengo licencia! Mejor tarde que nunca, eh?!

SHARE:

5 kommenttia

  1. Samoin mahtavaa ystävänpäivää teille kaikille!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että hyvin meni itse reissu, vaikka sitten olisikin ollut haastavaa palata arkeen. Onnea ajokortista ja ihanaa ystävänpäivää myös sinulle <3

    VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig