Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 2. tammikuuta 2015

Uusi vuosi, uudet kujeet

Vai olisikohan sittenkään?
Tulihan sitä taas heitettyä ilmoille lupausta jos toista uudelle vuodelle, mutta menneiden vuosien kokemuksella en ehkä ottaisi niitä niin vakavissani. Niin se vaan tuppaa menemään että asiat muuttuvat tai ovat muuttumatta ihan omalla ajallaan ja painollaan, vuoden vaihtumisista viis veisaten. No, siitä kuitenkin lisää myöhemmin. 

Nyt tulin jo toistamiseen heittämään ilmoille vain pienen uudenvuoden tervehdyksen, mutta eiköhän tämä kirjoittelu tästä ala taas sujumaan, sillä jouluvieraamme ovat kaikonneet kotimaisemiinsa yhtä ripeään kuin lumikerrokset takapihaltamme. Vaikka tosiasiahan on se, että olisinhan minä tänne blogiinkin varmasti ehtinyt, ellen olisi haksahtanut katsomaan Netflixistä sinne vihdoin saapunutta Downton Abbey-sarjaa, jonka katsomista olin näinkin pitkään onnistunut välttelemään. 

Kammottavana sarjamaratoonarina olenkin sitten vuoroöinä joko nukkunut 12 tuntia tai tuijottanut ruutua ja vääntänyt jopa itkua erään fiktiivisen ystävän poismenon vuoksi. Nyt on kuitenkin vähitellen palattava arkeen ja ruotuun myös blogirintamalla, ennen kuin te kaikki ystäväiseni siellä ruudun takana kyllästytte hiljaisuuteeni. Myös blogien lukeminen on jäänyt niin vähäiselle, että kohta lukulistani alkaa pursua yli äyräiden... tai sitten ei, sillä tuskin olen ainoa joka on näin joulun aikaan unohtanut koneensa kiinni. 

Jotain muutakin olen kuitenkin ehtinyt puuhailemaan kuin mussuttamaan suklaata (joka ei laktoosivammasta kärsivälle ole muutenkaan kovin hyvä idea) ja tuijottamaan sadan vuoden takaisia englantilaisia tarinoita. Siitä voitte lukea lisää täältä, nimittäin Friolandian lumiedition puolelta, jota olen pikku hiljaa alkanut aktivoimaan uudelleen. 

173

¨
Feliz ano (con el asunto encima de la n que no logro encontrar con esta maquina) nuevo, amigos!

SHARE:

4 kommenttia

 1. Oikein hyvää uutta vuotta teidän perheelle! Hauska kuva:)

  VastaaPoista
 2. Hyvää Uutta Vuotta koko perheelle!

  Downton Abbey <3. Englantilaiset osaavat nämä. Ei siitä ole kauan kun taas kerran katsoin sen ainoan ja oikean Ylpeys ja ennakkoluulo tv-sarjan putkeen. Seitsemän tuntia siinä taisi hurahtaa tv:n ääressä…. mutta ei ollut yhtään sellainen oli, että olisin heittänyt aikaa hukkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanne ja samoin sinulle! :)
   Uu, siitä onkin jo monta vuotta kun olen viimeksi katsonut sen Ylpeys ja Ennakkoluulo-sarjan, pitää varmaan Downtonin jälkeen katsoa se.. tai kaivaa kirja kehiin!

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig