Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 6. tammikuuta 2015

Lupauksia

En tiedä olenko kertaakaan pitänyt kiinni antamistani uudenvuodenlupauksista. En tosin muista olenko niitä ikinä kovin vakavasti ottanutkaan. Saattaa olla, mutta muistini moisiin asioihin on kovin lyhyt. Osaan kuitenkin pitää lupaukseni, varsinkin jos asia jollain tapaa koskettaa jotain toista ihmistä. 

Esimerkiksi raskaana ollessa minun oli hyvin helppo muuttaa omia ruokailutottumuksiani. Monet itkevät kun esimerkiksi kahvin juontia tulisi rajoittaa, mutta minulle tuo ei ollut ongelma eikä mikään, sillä kysehän ei ollut minusta vaan lapsukaisestani. En yksinkertaisesti juonut (enkä juo edelleenkään) kahvia ollenkaan niin ei tarvinnut asiaa edes miettiä, enkä itseasiassa mitään muutakaan kofeiinipitoista juomaa, kuten Coca Colaa, johon ennen muinoin olin täysin addiktoitunut. 

Myöskään alkoholia en ole kaivannut ollenkaan ja ajattelinkin jatkaa samalla linjalla hamaan tulevaisuuteen. Pientä glögierehdystä lukuunottamatta joinkin alkoholipitoisia viimeksi häissämme, joista onkin ehtinyt jo vierähtää 2,5 vuotta. En nyt kuitenkaan ajatellut täysin absolutisti asian suhteen loppuelämääni olla, mutta yleisesti ottaen mehu varmasti riittänee minulle. Myös karkkien suhteen olen kääntänyt kelkkani täysin. Ennen olin kunnon karkkihirmu sekä salmiakkisyöppö, mutta nykyään en edes kaipaa kaupan karkkilaareille. Syön jos sitä on saatavilla, kohtuullisesti, mutten enää voisi kuvitellakaan ostavani kilon irtokarkkipussia leffaeväiksi. Toissailtana tosin tähän asiaan tuli tehtyä poikkeus, kun Carlos kuskasi iltaherkuiksi nälkäiselle Downton Abbey-maratoonarille juurikin Candy King-pussin...

Karkkipussista huolimatta vuosi 2015 on alkanut verrattain hyvin lupaukseni suhteen. Se on nimittäin juuri se luultavimmin yleisin asia mitä ihmiset itselleen vuoden alussa lupailevat: tänä vuonna pistetään kroppa kuntoon! Olen aloittanut kuntoilun lumilautailulla, kaverin hyväksi toteamalla Focus T25-jumppaohjelmalla sekä ilmoittautumalla tammikuun lopulla alkavaan telinevoimisteluryhmään! Pyllylihaksissa on siis jo ehtinyt tuntumaan vuoden vaihdos, mutta toivotaan että tämä innostus kestäisi tällä kertaa läpi vuoden!

Toinen lupaukseni onkin sitten yrittää organisoida omaa ajankulutustani paremmin pitämällä kalenteria. Ainahan minulla kalenteri on ollut, mutta olen täytellyt sitä hyvin laiskanlaisesti, unohtaen tietenkin hoidettavia asioita hyvin ahkeraan. Tänä vuonna yritän siis olla hieman suomalaisempi: järjestelmällinen ja ajantasalla!


Photo: RVitello


¨
Esta vez mis promesas para el año nuevo no fueron nada fuera de lo común: ponerme en forma y organizarme mejor usando un calendario todos los dias. Ya comencé con los ejercicios haciendo snowboarding, apuntandome en clases de gimnasia y sudando con los videos de FocusT25 aqui en la casa. Espero que pueda mantener el ánimo durante el año entero!
SHARE:

4 kommenttia

 1. Hehe, mää hörisin täällä ääneen sille glögierehdykselle.. :D Mulla alkaa treenikausi tänään, ja odotan innolla! Tosin se menee kyllä vähän peesaillessa ko oon vetäjän roolissa mutta siitä se lähtee ansaitun joulutauon jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh :D juu, onneksi ei tullut sen enempää hörppäiltyä! Ja sä oot kyllä niin timmimimmi että kateeks käy! :D Oot pienet jouluhölläilyt ansainnu!

   Poista
 2. Mitenhän itse saisin pysyttyä pois karkkilaatikolta, tiukkaa tekee! Kroppa kuntoon on hyvä projekti mitä kokeillaan myös täällä.... :)

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig