Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 26. joulukuuta 2014

Joulu kuvina

Huu haa miten päivät kuluvatkaan nopeaan! 
Vaikken aina ymmärräkään kaikkea sitä höösäämistä ennen joulua, niin tulihan siinä itselläkin jonkinasteinen joulukiire ennen aattoa. Juhlinnat sujuivat mukavasti täällä kotoisissa lumimaisemissa, siitäkin huolimatta että Oliver oli juuri parhaat hetket kuumeessa eikä siten ehkä ihan parhaassa juhlatunnelmassa. Kaikesta huolimatta pystyimme nauttimaan tunnelmallisista hetkistä, vaikkei päästykään ulos lumisateesta nauttimaan ja yöaikaan varsinkin tuli huoli että pitääkös sitä lähteä taas tuttuun päivystykseen kesken joulunvieton. No, ei tarvinnut ja affektikramppikin selätettiin ilman sen pahempaa säikähtämistä. Kaikkeen siis tottuu... Tänään pääsimme jo vähän ulkoilemaan ja voi että kuinka mahtavaa olikaan pulkkailla aurinkoisessa pakkassäässä! 

Tässä hieman kuvia viime päiviltä, sillä enempää en ehdi kirjoittelemaan jouluhulinoiden jatkuessa rakkaiden vieraiden seurassa. Nyt on sentään uusi lainakone kehissä (kiitos blogia lukevan siskon miehen) ja voi että kun tällä on mukava näpytellä! 
¨
Espero que hayan pasado buenos tiempos en esta navidad! Aqui tuvimos una navidad blanca y bonita como en los cuentos!
SHARE:

8 kommenttia

 1. Aijaijai miten kauniita kuvia ja tunnelmia. Ihania kerrassaan.
  Mahtavia oleilupäiviä sinne (ja tännekin ;)).

  VastaaPoista
 2. Upeat kuvat,ja kiva että on kunnon kone taas käytössä:) Mukavaa pyhien jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jael! Ja on tosiaan kivaa kun voi taas näpytellä kunnolla! :)

   Poista
 3. Upeita kuvia! Tuo teidän maalaisidylli lähellä kaupunkia on kieltämättä mahtava ja voin vaan kuvitella ihanaa tunnelmaa suuren pöydän äärellä :) Ihanaa loman jatkoa! -Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla ja tervetuloa nauttimaan tästä maalaismaisemasta... kunhan nyt lumet tulisi takaisin... nyt ei meinaan hirveesti huvita tuonne ulos edes katsella :(.

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig