Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

torstai 4. joulukuuta 2014

Ei syytä huoleen!

Anteeksi hiljaisuuteni.
Ottaen huomioon viime vuosien hiljaisuuksien syyt, olisi ehkä ihan hyvä välillä käydä edes yksi kuva heittämässä ja kertomassa että kaikki hyvin, ei mitään syytä huoleen! Yksi blogisisareni kun ehti jo viesteillä huolestuneena... 

Tällä kertaa huolien syyt eivät kuitenkaan ole sen kummempia kuin rahapainoitteisia. Päikkäriaikaan ja iltasella yritän istua koneella vain ja ainoastaan töitä tehden, tosin hyvin huonolla menestyksellä sitäkin, sillä harvase päivä se päikkärisankari joko kieltäytyy nukkumasta, herää näppäimistön ääniin tai iltasella kiukuttelee isille ja repii mamman väkisin pois tietokoneen äärestä. Ei oo helppoa ei. 

Hampaita siis kiristellään vähän väliä, mutta lovi kukkarossa ei onneksi ole huoliasteikossa niin korkealla, että sen vuoksi pitäisi lamaantua. Jotenkin sitä aina selviää kun ei ole vaihtoehtoa. Niinpä normaali elämä jatkuu täällä pienine onnenhetkineen. Marraskuu kahlattiin tällä kertaa läpi ilman sairaalakäyntejä (mitä nyt heti joulukuun ensimmäisenä oli rutiinimittauksien aika) ja joulukuu on alkanut iloisin mielin, sillä kohta, ihan kohta saamme hengähtää, viettää joulua ja talvilomaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. 

Kaikkea mukavaa on myös päiviin mahtunut niiden tuskaisten työtuntien ohella, kuten: 

Niitä perus metsäretkiä lähiryteikköön Oliverin ja ystävän kanssa...Hieman juhlavampia hetkiä perheenjäsenten synttärien muodossa Långvikissa...Upeita auringonnousuja niinä harvoina aurinkoisina päivinä...Tähdenlennon mittaisia visiittejä ystävien luo Helsinkiin, sisältäen tärähtäneitä valokuvia ja pikaspurtteja Hesperianpuiston läpi juna-asemalle ehtiäkseni illan pikavuoroon Kirkkonummelle...
   

Koko syksyn karttelemani autokoulun teoriakokeessa käynti ja sen läpäisy (sen ansiolla että pyhitin yhden viikonlopun kaikki vapaahetket harjoituskokeen tekemiseen, uudelleen ja uudelleen ja uudelleen niin kauan että pääsin sen virheettömästi läpi monta kertaa putkeen, jotta sain uskotettua itselleni ettei minulla ole mitään tarkkaavaisuushäiriötä kuten olin jo luullut kun hommasta ei tahtonut aluksi tulla mitään)...Ensilumesta nauttimista takapihalla pulkkaillen...Jouluvalojen sekä joulukuusen laittamista...Glögihetkiä...Sekä serkkujen joulukorttikuvailuja...
 

Lupaan ihan kohta myös palata normaaliin kirjoitustahtiini!

Ya llego diciembre! Perdón por el silencio de noviembre! Aquí todo bien, simplemente he estado tratando (si, tratando) de trabajar lo más que pueda y no he tenido tiempo para escribir. La "olla" es eterna, sin importar cuanto trabaje, pues ahora tomé un pequeño break para mandarles un pequeño saludo con algunas fotos del último mes: aventuras en el bosque como siempre, momentos de fiestas de cumpleaños, visitas repentinas a Helsinki, la llegada de la primera nieve, momentos con el "glögi" (bebida navideña) caliente, armando el arbolito y foteando para las tarjetas de navidad... Ya pronto volveré a la normalidad con otros cuentos!
SHARE:

12 kommenttia

 1. Ihania hetkiä! Ja voi ei, jos jouduit juoksemaan täältä, mutta onneksi sait kaivettua kameran esiin ees hetkeksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :).
   Juu ei ois tarvinut juosta ellen tosiaan olisi kaivanut sitä kameraa esiin, eli ihan oma syy :P.

   Poista
 2. Ihanat kuvat:) Oli kiva lukea kuulumisia:)

  VastaaPoista
 3. ;) kannatti vähän odottaakin. Mahtikuvia jälleen! :)
  Ja onneksi syytä huoleen ei ollut.

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Onnea teoriakokeen läpäisystä!

  VastaaPoista
 5. Telepatiaa - just eilen mietin, mitä teille mahtaa kuulua ja kävin katsomassa, jos multa on mennyt joku postaus ohi :). Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjaa, olet jo kolmas joka juuri samaan aikaan on alkanut miettimään! :D Mitäköhän viboja olen täältä lähetellyt maailmalle? :)
   Ja kiitos Hanne!!

   Poista
 6. Ihanaa kuulla että siellä on kaikki hyvin! Ja onpa teillä jouluista, kukahan tulisi laittamaan meille joulukoristeet..... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tosiaan on kaikki hyvin!
   Ja mä kyllä tulisin niin mielelläni ;) taidan olla vähän jouluhullu kun pimeys ja värittömyys ei oo yhtään mun juttuni...

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig