Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

torstai 16. lokakuuta 2014

Hetkessä elämistä

Viikko on taas kadonnut menneisyyteen. 
Syksy pimenee hurjaa vauhtia ja mieleni tekisi kadota lähempänä päiväntasaajaa sijaitsevien leveysasteiden auringonsäteisiin. Vielä voi kuitenkin yrittää turvautua värienergiaan ruskaista luontoa ihaillen, mutta sateet ja pilvinen taivas vetävät väkisinkin suun haukotukseen. 

Kyllä tästä kuitenkin selvitään, niinkuin jokaisena vuonna tähänkin asti. Silti haaveilu muuttolinnun elämästä nousee pintaan aina tähän aikaan vuodesta. Täällä kuitenkin ollaan, nyt ja seuraavinakin vuosina, joten on vain löydettävä ne keinot selättää harmaidenkin päivien ankeus. 
Elämän pienistä asioista on paljon helpompi nauttia kun pakottaa itsensä keskittymään vain nykyhetkeen. On hyvä oppia olemaan stressaamatta asioista joiden arvo on mitattavissa vain materiana. 

Pieniä ihania asioita ovat tänään olleet: siskontytön leipomat muffinssit, kuvapalapeli jonka eläimet ja muut jutut Oliver tunnistaa jo kahdella kielellä, kukkuu-leikin aiheuttamat naurunremahdukset sekä pilvien lomasta pilkistellyt aurinko!La oscuridad del otoño trae consigo el bostezo. La falta de rayos de sol me hace querer tomar vuelo con las aves migratorias. Trato de llenarme de energía con los colores de las hojas otoñales y concentrarme en el momento presente, sin preocupaciones por cosas cuyo valor es material.
SHARE:

10 kommenttia

 1. Hienot syksyiset kuvat.Voin ihan kuvitella että kaipaat sitä valoa ja lämpöä samalla kun se katoaa Suomesta talven ajaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael! Ja kyllä, eipä tuo kaipuu taida ikinä poistua... mutta ei se mitään, se on myös ihan hyvä asia :).

   Poista
 2. Mulla on valilla sellainen tunne etta viikot vaan yritan rapikoida eteenpain pimeydessa. Kun lahden kotoa on pimeaa, kun tulen kotiin on pimeaa ja koko ajan vasyttaa. Kun tulen toista kotiin on about 3 h aikaa ennenkun on taas pakko menna nukkuu. Mut niin, aina on tasta ajasta selvitty :D

  Ihania ruskakuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kuulostaa kovin tutulta, vaikka itse ei kyllä tänä vuonna joudu töissä juoksemaan... mutta kyllä tästä taas selvitään, kohta on jo joulu! Toivottavasti ehdit jouluna sen verran Suomeen että ehdittäis näkemäänkin! :)

   Poista
 3. Upeita syyskuvia ja voi miten kauniisti ja kaihoisasti kirjoititkaan!

  VastaaPoista
 4. Mulla "aaaargh-mä-haluun-takas-Kanarialle"-ilmiö osuu tammikuulle. Kaikki ärsyttää, on kylmää ja pimeää. Joulu on ohi, töissä ei tapahdu mitään, lomiin on taas viikkoja. Mut kai siitä taas selvitään. Olis lunta tänä vuonna, niin auttais heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, lumi kyllä auttaa kovasti asiaa, vaikkei sitä talviurheilua hirveesti harrastaisikaan :). Mä yleensä tykkään tammikuusta, mutta sitten helmikuussa alkaa jo monesti talvi ottamaan nuppiin.. ainakin jos sitä lunta ei enää ole...

   Poista
 5. Minä kun juuri kävin tänään vanhemman naapurisrouvan kanssa keskustelun miten kaunis, kuulas ja aurinkoinen päivä tänään olikaan. Jotenkin multa on mennyt nyt ihan ohi, että on lokakuu ja pimeää ;).

  Valoisia ajatuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tosi kiva jos silleen on käynyt! Tänään kyllä on täälläkin niin ihanan aurinkoista että syysmyrtsiys on kyllä täysin unohdettu taas hetkeksi! :)

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig