Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Väsymystä ja pieniä hetkiä

El cansancio quiere apoderarse de mi. No sé si culpar al otoño, a las noches inquietas de O, al trabajo o a la falta de ejercicios. Quizás a la combinación de todo eso... No ha sido fácil tratar de encontrar una nueva rutina para combinar el trabajo desde la casa y el tiempo con Oliver. Hoy ni lo intenté y a cambio pasamos el día afuera en los alrededores. Con la llegada del querido tío el día terminó siendo de lo más bonito. 
-

Totaalinen väsymys yrittää vallata minut. Syyttääkö syksyä, O:n lisääntyneitä yöheräilyjä, työahdistusta vaiko liikunnan puutetta? Ehkä kaikkia niitä yhdessä, mutta tosi taitaa olla, että iltamyöhään ei ole terveellistä tehdä töitä. Ainakaan minun, sillä sen jälkeen on niin hankala nukahtaa. Tänään en edes yrittänyt ja eilinenkin oli täysi katastrofi. O sai totaalisen hermoromahduksen kun ei päässyt mamman kanssa konetta paukuttamaan. Sen jälkeen ei kyennyt edes nukkumaan muuten kuin päälläni retkottaen. 

No, ehkä tämä tästä jotenkin. Ainakin tänään tuli liikuttua ja levättyä ihan kunnolla. Käytiin pyöräillen postissa toteamassa että paketti ei mahtunutkaan pyörän etukoriin, poljettiin tuhatta ja sataa takaisin kotiin, nukuttiin yhdessä päikkäreitä, käytiin ulkoilemassa lähimaastossa ja illalla vielä tehtiin pikainen pyrähdys järvelle O:n sedän kanssa, joka saapui pienelle parin päivän pyrähdykselle Suomeen. 

Pieniä hienoja hetkiä kauniina päivänä. 

6N6A9545
6N6A9542
6N6A9585 6N6A9599 6N6A9574 6N6A9640_2
SHARE:

4 kommenttia

 1. Tsemppiä kovasti sinne väsymyksen keskelle - sitä sattuu meille kaikille aina aika ajoin, ja äideille varmasti meitä muita enemmän.

  Kauniita syyskuvia oot taltioinut, lähdettäisiinkö ensi viikolla jonnekin kuvailemaan yhdessä? :)

  VastaaPoista
 2. Joskus vaan väsyttää. Ja sitten se menee ohi.
  Välillä voi vähän hidastaakin ja sitten hetken päästä jaksaa mennä kovempaa.

  Ja taas, toistan jo itseäni, hienoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Toivotaan että tämäkin tästä kaikkoaa.
   Ja kiitos! Sopii vallan hyvin toistaa, on kivaa kuulla että joku tykkää! <3

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig