Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 8. syyskuuta 2014

Urbaani luontoretki

Ihana kaunis viikonloppu on taas ohi ja arki alkoi visiitillä hammashoitolaan. Syksyn projektina on saada legot siihen kuntoon, että varsinainen remontti, nimittäin hampaiden oikominen, voisi vihdoin kymmenen vuoden jahkailun ja muiden asioiden priorisoinnin jälkeen alkaa... Nuo kaksi vinoa edessä törröttävää jänishammasta kun ovat edelleen riesanani katu-uskottavuuttani (höm..) sekä vakavastiotettavuuttani (he ha ho) häiritsemässä. Hammashoitajakin minulle nauroi kun väitin etten pysty käyttämään hammaslankaa kun ei se lanka mahdu sinne hampaiden väliin, joten siinä sitten lankailtiin hampaita hoitajan avustuksella... Hyvähän se on näin kolmekymppisenä vihdoin oppia huolehtimaan hampaistaan. Huoh. Jälkikasvunikaan kun ei taida kovin luottaa hampaidenhoitokykyihini, sillä hänkin on päättänyt että sen homman hän hoitaa ihan itse, tai sitten niitä ei yksinkertaisesti harjata ollenkaan. Kovin harva tuo herran hammaskalusto tosin vielä tällä haavaa on, sillä legoja on tupsahtanut hyvin harvakseltaan vasta viisi kappaletta. 

Mutta, nyt kun on eksytty aivan kunnolla sivuraiteille, niin eiköhän palata sieltä takaisin varsinaiseen aiheeseeni, nimittäin Töölönlahteen.

Lauantaina vietimme oikein ihanan iltapäivän "Annicon" seurassa urbaanilla luontoretkellä Helsingissä Töölönlahden ympärillä. Näin landelaisittain oli tosi mukavaa vaihtelua kävellä Helsingin keskustan maisemissa ja nauttia alkusyksyn auringosta.
  DSC_0348

Kahvit (ja minun kohdallani jättimäinen lasillinen karpalomehua) nautittiin Sinisen Huvilan Kahvilassa sillä välin kun Oliver kävi hieman haravoimassa pihaa ja heittämässä hiekkaa naapuripöydässä istuvan neidin design-laukkuun... 

DSC_0315 DSC_0317

Tuo mahtavan näkymän omaava ulkoilmakahvila oli kuitenkin sen verran tuulinen, että siirryimme aika pian eteenpäin, junia, koiria ja muita vastaantulijoita ihmettelemään sekä tietenkin valokuvia räpsimään.

DSC_0345 DSC_0325 DSC_0336

Töölönlahti oli yhtä kaunis kuin ennenkin, mutta pelottavan rehevöittynyt. Onko se jo pitkään ollut tuollainen, vai onko tämä poikkeuksellisen lämmin kesä tehnyt tehtävänsä?

DSC_0352

Jonkinnäköistä puhdistusta siellä kyllä taisi olla meneillään, jos tuosta taka-alalla olevasta vehkeestä niin voi päätellä...

DSC_0353
SHARE:

9 kommenttia

 1. Niin kauniita kuvia taas jalleen kerran! Ja kiva etta paasitte treffaa Annicoa ;) Toolonlahti on kylla kivaa aluetta ja toi Sinisen Huvilan Kahvila on mun mielesta tosi sopo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! <3 Juu, tehän kävitte siellä juuri myös, tulikin se heti mieleeni kun kirjoitin tästä blogiin ;).

   Poista
 2. Oli meillä hauska iltapäivä :) Töölönlahdelle ei tuu kovin helposti täältä meiltäkään lähdettyä (ehkä jatkossa enemmän!), joten oli kivaa vaihtelua käppäillä siellä urbaanissa luonnossa nimenomaan. Nähdään taas pian uudestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minne vaan :P mun herra tais laittaakin jo sun herralle viestiä..

   Poista
 3. Me oltiin vuoden verran hesalaisia ja käveltiin usein Töölönlahdella, tosin aina vain tuolla Mannerheimintien puoleisella rannalla. Pitäis kai tehdä muisteloreissu Helsinkiin ja kiertää koko lahti, myös tuolta junaradan puolelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä tehdä koko lenkki! Se on kyllä tosi ihana juoksulenkkireittinä myös--- ja Hesperianpuisto on niin kaunis varsinkin syksyllä!

   Poista
 4. Oi kauniita alkusyksyisiä Suomi-kuvia. :) Pitää itsekin päästä tuonne kahvilaan joku kerta, kun ollaan taas Suomessa vierailulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se on kyllä hyvä paikka käydä varsinkin ulkomaisten vieraiden kanssa, ja toki myös ulkosuomalaisena, hyvä paikka fiilistellä Helsingin kauneutta! ;)

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig