Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 15. syyskuuta 2014

Täydellinen Meiko

Momentos perfectos en el lago Meiko, cerca de la casa. Tranquilidad total, silencio total (aparte de nuestro propio ruido). Una tarde excepcionalmente hermosa. Un lugar lleno de paz. Las fotos que hablen por sí mismas. 
-

Jos olisin tiennyt, että kivenheiton päässä kotoamme sijaitsee tällainen aarre, oikea mielenrauhan tyyssija, olisin varmasti siellä jo monta tovia viipynyt. 

DSC_0050 DSC_0027

Toisaalta mieleni tekisi olla ihan hissukseen, sillä tämä paikka jos mikä on juuri sellainen, joka ei kovin paljon ihmisiä reviirilleen kaipaa. Ei myöskään minua itseäni, eikä etenkään seurassani liikkuvaa yksivuotiasta kirkujaa. 

DSC_0052 DSC_0016 DSC_0054

Kyseessä on Meiko-järvi, joka on osa Meikon luonnonsuojelualuetta. Toki Meiko on monille tuttu paikka ja myös paljon käytetty virkistysalueena, mutta kovin paljoa siitä ei informaatiota ainakaan lyhyen selailun perusteella löydy. 

DSC_0105
DSC_0045
DSC_0055

Suuntasimme järven läheisyyteen synkän metsän läpi kulkevaa pientä ja möykkyistä polkua pitkin, joka osoittautuikin oivaksi vaihtoehdoksi järven toiselle puolelle kulkevan leveämmän reitin sijaan, sillä näin pääsimme nauttimaan mahtavasta ilta-auringon kruunaamasta näkymästä järven suuntaan, joka oli täysin tyyni ja peilikirkas. Meidän lisäksemme lähistöllä oli liikkeellä vain muutama koiranulkoiluttaja ja hiljaisuus oli omaa pientä mekastustamme ja satunnaisia lintujen ääniä lukuunottamatta täydellinen. 

DSC_0057 DSC_0009

Kalliot kylpivät ilta-auringon lämmössä ja tunnelma oli niin seesteinen, että mieleni tekisi lähteä heti uudestaan, jättää kamerat ja puhelimet kotiin ja istua vain maisemaa tuijottaen, hengittäen keuhkojen täydeltä sisääni tuota luonnon rauhaa. 

DSC_0098
DSC_0113
DSC_0102
DSC_0058DSC_0049

Ps. Kameran putsausyrityksistä huolimatta orbit seuraavat minua kaikkialle :D....
Pd. El intento de limpiar la cámara fallido. Los orbs me siguen persiguiendo!
SHARE:

12 kommenttia

 1. Ah, nayttaa kylla ihan taydelliselta! Niin kaunista ja rauhallista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä - oli niin ihana paikka että käytiin tänään jo uudestaan!

   Poista
 2. Todella kauniit ja seesteiset maisemat, ihanan aarteen olette löytäneet!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Juu, tuota maisemaa katsellessa mieli kyllä lepää!

   Poista
 4. Otsikon perusteella kuvittelin, että postaus sijoittuu ehkä Japaniin :D Meiko ei kuulosta pätkääkään suomalaiselta! Ihanan näköinen paikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin, itsekin tuota asiaa ihmettelin kun paikasta ensimmäistä kertaa kuulin! Ajattelin että se on joku lempinimi jollekin pitkälle nimelle..

   Poista
 5. Vau, kyllä tuolla mieli lepää ja hälinä unohtuu, tosi hyvin oot saanut paikan hohdon taltioitua! Ja muuten bannerille täys 10, niin kaunis ja sensuelli, mutta silti yksinkertainen ja selkeä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikki! Ja visuaalisesti mennään ilmeisesti samoilla linjoilla, sillä mielestäni sun banneri on mitä ihanin, sitä tekee ihan mieli jäädä katselemaan! :) <3

   Poista
 6. Mikä idylli, ihanan suomalaista maisemaa!

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig