Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 6. syyskuuta 2014

Takakesän turhat tuskailut

Sääolosuhteet vaihtuvat kesän ja syksyn välillä lähes yhtä tiuhaan tahtiin kuin Oliverin paidat sekä mamman mielialat päivän aikana. Levottomat yöt väsyttävät ja sitä seuraava aikaansaamattomuus ottaa päähän. Päätös ottaa hoidettavakseni kauniisti sanottuna kakkaisia projekteja tuntityönä kotitoimistostani käsin hermostuttaa, sillä eihän se aika tunnu ilman niitäkään riittävän edes kainaloiden sheivaamiseen, eikä esimerkiksi sen jo alkukesästä aloittamani ajokorttiprojektin loppuunsaattamiseen. Bloggaaminen on henkireikä, eikä siitäkään haluaisi tinkiä, vaikka sekin välillä tuskastuttaa kun koko blogi on ruma, lauseet takkuaa ja pilkut ovat väärissä paikoissa. 

Sitten oma päänuppi taas hetkeksi yllättää ymmärtämällä, että taas on ehditty murehtimaan arkipäivän turhuuksista, joilla ei loppupeleissä ole paljoakaan merkitystä. Se, että niille ehtii suomaan ajatuksen, tarkoittaa että asiat ovat oikeasti varsin hyvin. Ehkäpä päätökseni harjoittaa asiaa nimeltään Mindfulness auttasi kahlaamaan läpi sen pimeänkin syksyn? Vielä on harjoittelemista, mutta hyvin menee, kun myrtsinaaman saa jo näinkin nopeasti käännettyä leveään hymyyn. Niin paljon on siitä kiinni, minkä linssin takaa omaa elämäänsä katselee. 

Ja linsseistä puheenollen, miten voikaan niin paljon aikuista ihmistä harmittaa kun elämästä puuttuvat hieno kamera, hienot objektiivit ja kaikenmaailman Lightroomit? Paljon on senkin suhteen opeteltavaa, sillä turha on marista, on vain opeteltava ottamaan parempia kuvia sillä mitä on olemassa, ennen kuin on sen paremman yksilön edes ansainnut. Sekä tietenkin istumaan monen monta tuntia aloillaan niiden tuskaisten työprojektien parissa tuskailematta. 

Mutta ekat asiat ensin, eli paljon aikaa maailman parhaalle O:lle. 
   DSC_0285DSC_0302 DSC_0291
SHARE:

6 kommenttia

 1. Tässä oli ainakin pilikut paikoillaan! :D

  VastaaPoista
 2. Ihana Oliver:)
  Ihan peruskamerallakin saa ihan hyvät kuvat kun sitä oppii käyttämään.Mulla on perusjärkkäri,siitä halvimmasta päästä ja edullisen perusobjektiivi,mutta ihan hyvin niilläkin saa otettua kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niin saa. Minä vaan olen niin alkanut haikailemaan valovoimaisemman ja tarkemman kameran perään... :)
   Oliverilta pusuja! ;)

   Poista
 3. Tämä blogi ei ole ruma!! Ettäs tiiät.
  Ihan sen vuoksi, kun täällä on niin hienoja kuvia, mutta ennenkaikkea aitoa tunnelmaa. Se ei voi olla koskaan rumaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos Agaba! <3 Ihanaa kuulla että olet sitä mieltä!
   Tuon bannerin kanssa minulla ehkä on aina eniten ongelmia... en keksi siihen mitään kivaa enkä kuitenkaan jaksaisi viettää sen parissa 15 minuuttia kauempaa... sitten aina vaan vaihdan jonkun kökkelön toiseen :D.

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig