Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 13. syyskuuta 2014

Tähtipölyä

Taitaa olla aika vihdoin ja viimein puhdistaa kamera ihan kunnolla, kun yhä enemmän kuviin ilmestyvistä orbeista alkaa itsekin löytää kaikkea kummallista. Liikkuvia tähtitaivaan asukkeja tai henkimaailman olentoja. 

DSC_0468

En ikinä unohda erästä iltaa joskus yli kymmenen vuotta takaperin, kun friikkimagneettiksi julistautuneen ystäväni kanssa löysimme itsemme ensin keskustelemasta näihin henkimaailman olentoihin hurahtaneen viisikymppisen herrasmiehen kanssa ja heti perään ilosanomaa toivottavan hengenmiehen kanssa. 

DSC_0441
DSC_0458DSC_0445

Tuon illan jälkeen en ollut pahemmin näihin valokuviin ilmestyviin valoilmiöihin kiinnittänyt huomiota, mutta nyt kun kamerani todella taitaa olla likaisessa kunnossa ja tähtipölyä on alkanut ilmestyä joka toiseen otokseen, tuli mieleeni hieman googlettaa asiaa ja ihmetellä mitä kaikkea tulkintoja ihmiset tällaisille asioille keksivät. Kauaa ei kannata moisia tosin selailla, sillä saattaa ihan pelästyä. Niillä näyttäisi kaikilla eri värisillä ja mallisilla olevan omat henkimaailman nimetkin! Nykyään ei tosin hurahtaneiden tarvitse enää levittää tietoa perjantai-iltana Elielinaukiolla, vaan näistä näyttävät ihmiset kirjoittelevan niin blogeissa kuin foorumeilla yllin kyllin. 

DSC_0455 DSC_0460

No, henkiä liikkeellä tai ei, meidän tämänpäiväinen retki lähimetsään oli joka tapauksessa täynnä sitä arjen kaunista tähtipölyä.

DSC_0514
SHARE:

12 kommenttia

 1. Hei, wait, ollaanko törmätty samaan hörhöön vai tapasinko tän tyypin sun kanssa?! Oli kyllä koko juttu päässyt unohtumaan, mutta nyt muistui enkelisetä heti elävästi mieleen. Friikkimagneetiksi tunnustaudun ainakin heti :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, sinä juuri my dear friend olit kanssani liikkeellä tuona iltana ja kerroit kuinka aina vedät puoleesi näitä erikoisuuksia :D.

   Poista
 2. Mä en edes tietoisesti etsinyt sellaista "informaatiota", mutta näin joskus kokonaisen nettisivun joka oli omistettu sille, miten kuviin saa näkyviin enkelipalloja (just tollaisia pyörylöitä mitä sullakin on parissa kuvassa)! Netistä löytyy kyllä tosiaankin vaikka ja mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehhehe, ai niitä jotkut tietoisesti haluaa kuviinsa? mitäköhän vinkkejä siinä oli? vie kamerasi pölyttymään puutyöverstaalle viikoksi?? :D

   Poista
 3. Mutta eikö olisi mukavampi ajatella, että rakkaittesi ympärillä on noin paljon enkeleitä, eikä niin "että onpa linssi likainen"? En pitäisi ollenkaan ihmeellisenä, että pienen poikasi ympärillä on myös monta enkeliä huolehtimassa :). Itse valitsen aina mielummin ne enkelit, vaikka järkevä minä tietääkin, että kyseessä saattaa olla vain roska linssissä :). Orbi-hifistelyt jätän muille :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, no jos sen näin kauniisti ajattelee kuin sinä Hanne... minulla kun traumatisoituneena tuli heti mieleen että nyt ne enkelit ja mitkä lie oliot piirittävät pienokaistani ja vievät hänet kaukomaille, eli tässä tapauksessa mieluummin sitä pölyä! :)

   Poista
 4. Wau mitä kuvia, ihanan näköstä metsää teillä on siellä lähellä! :) Meilläpäin on vaan peltoja ja golf-kenttä joka kai joskus olikin ihan nätti metsä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tervetuloa tänne nauttimaan meidän korpimaisemista!! <3 :D

   Poista
 5. Mulla kesti ihan pikkuhetki tajuta mistä palleroista nyt on kyse. Ehkä mun pitää putsata mun silmälasit :D.

  P.S. Omat kuvat on olleet jo pitkään tosi harmaita ja luulin, että olen vaan menettänyt kaikki taidot kuvata. Ystävän mies sitten totesi, että linssi on tosi likainen. Nyt en tiedä millä sitä uskaltaa putsata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha... no tosiaan näissä kuvissa ne on aika pieniä ja parempi vaan kun katsoo kokonaisuutta pienten paskapallerojen sijaan :D
   Mutta tosiaan, tuo kameran puhtaana pito on kyllä asia jossa voisin minäkin vähän petrata...

   Poista
 6. Kaikenlaista sitä :D Mutta aivan ihania kuvia, valo tuo oikeutta näihin otoksiin <3

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig