Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

torstai 11. syyskuuta 2014

Sumuisena aamuna

Tänä aamuna sumu hälveni "nummeltamme" niin myöhään, että jopa O,  tuo en syö aamupalaa-en pese hampaita enkä naamaa-enkä varsinkaan vaihda vaippaa ja laita vaatteita vaan juoksen alasti ympäri taloa-kuningas sai haalarit päälleen (jotenkuten), tumput käsiinsä (ainakin puoliksi) sekä ainoan hyväksymänsä myssyn päähänsä (tuon hyvin tyylikkään munapääpipon) ehtiäkseen ulos ihmettelemään tuota luonnonihmettä. Kohta, ihan kohta puut ovat parhaassa väriloistossaan! Tulisipa sittenkin yhtä mahtavia sumuisia aamuja!


DSC_0376 DSC_0381 DSC_0372 DSC_0397 DSC_0402
SHARE:

8 kommenttia

 1. MAHTAVA tuo O lehtien keskellä kuva! Ihana kerrassaan.
  Ja välittömästi soi Ultra Bra:n biisi korvassa ... sumuisena aamuna. Trallallaaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Agaba!! :))
   Ja kyllä - tuo biisi on yksi niistä biiseistä, joita hoilaan päässäni aina ja ikuisesti. Tosin tästä teen usein omia versioita kaikella mitä ihan oikeastikin olen tehnyt! Nytpä esimerkiksi olen kuvannut Oliveria sumuisena aamuna... lalalaa.. ja minä suojelen Oliveria kaikelta mitä ikinä keksiikin pelätä... :D

   Poista
 2. Ihania kuvia! Syksyssä on kyllä ehdottomasti sitä jotain, mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän se on mun suosikkivuodenaika.

  Hei kiitos muuten noista lähimatkailuvinkeistä! Asutaan itse Pohjois-Kirkkonummella, joten sun vinkit on olleet tosi osuvia :) Vietettiin maanantaiaamupäivä Rehndahlin tilalla ainoana vierailijaperheenä ;) Mustion linnakin on meillä käyntilistalla kun vaan ehditään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei kuinka mahtavaa!! Olen nimittäin monesti miettinyt että onko siellä ketään joita nämä paikat oikeasti kiinnostaa! No kohta tuleekin sitten ihan kunnon Kirkkonummi-postaus! :D Ja Rehndahl on kyllä mahtava paikka, kuten myös Mustion linna!

   Poista
 3. Ihana O, näistä tuli heti Leijonakuningas mieleen :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat ja värit ja tietenkin O on niin suloinen:)

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig