Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 19. syyskuuta 2014

Kenkäpäivä

Día de zapatos. Después de una larga búsqueda por todas las tiendas locales y las tiendas online, acabé comprándome por internet los mismos tenis que tenia antes. El mismo modelo, la misma talla, la misma marca. Hoy los fui a buscar toda emocionada al correos pero me decepcioné al darme cuenta de que a pesar de todo el esfuerzo me quedaban chiquitos. Por eso odio las compras por internet. De camino a casa acabé comprándole dos pares de zapatos a Oliver en el depósito (!) de una tienda online. 

Miten nyt on jo perjantai? Taidan tosiaan elää hieman sumussa, kun aika tuntuu juoksevan ohitse. No, onhan sitä tällä viikolla jo ehtinyt tapahtua, joten ehkä se on jo aikakin aloittaa viikonloppu. 

Tänään on taas vaihteeksi käyty postissa, vastaanottamassa lenkkareita, jotka osoittautuivat kaikesta vaivasta huolimatta liian pieniksi. Näyttävät lenkkareiden jumalat tahtovan pitää minut pois lenkkipoluilta, sillä niin fyysiset kaupat kuin nettikaupatkin huutavat eioota minun kengänkoolleni, joka näyttää kaiken lisäksi kasvaneen. Olin kuvitellut että ehkä se vain oli sitä raskaudenaikaista turvotusta, mutta näin on tainnut tosiaan käydä, sillä ei edes sama malli, sama merkki ja sama koko kuin aiemmissa enää natsannut (siitäkään huolimatta että tuo oli puoli numeroa suurempi kuin se normaali kengänkokoni). Tähän samaan vanhaan malliin olin päätynyt tosiaan vasta sen jälkeen, kun olin todennut kaikkien hurmaavampien juoksukenkämallien minun koossani olevan sold out lähestulkoon jokaisesta nettikaupastakin. No, ei auta muu kuin lähteä palauttamaan. Juuri tästä syystähän minä niin haluaisin pysyä pois nettishoppailun parista. 

No, sentään Oliverin syksykengissä onnistuin. Matkalla postiin huomasin nimittäin erään toisen nettikaupan fyysisen varaston oven olevan auki. Päätin mennä ovelle kuikuilemaan joskos sieltä saisi kenkiä mukaansa ilman tuota virtuaalista ostosretkeä. Kyseessä oli www.pikkujalat.fi, ja vaikka tuon paikan ohi olen harvase päivä kurvaillut, eipä ollut tullut nettisivuille vielä klikkailtua. No, ei ollut tarveskaan, sillä paikan pitäjä onnistui pahvilaatikkomeren keskeltä nappamaan juuri oikeaa tyyliä ja väriä olevat alennushintaiset popot Oliverille, joten ei siinä sitten auttanut muu kuin korttia vinguttaa ja lähteä kotiin leikkimään päälle ja pois-leikkiä. 

6N6A9741 6N6A9758 pikkujalat16N6A9736 6N6A9737 6N6A9727

(Oranssit kengät Primigi ja ruskeat bisgaard)
SHARE:

4 kommenttia

 1. Tyylikkäät on pojan popot, toivottavasti sullekin löytyy. Mä kiroan aina kaupoissa, kun naisten osastoilla myydään vaan "lasten kokoja", mä joudun menemään miesten tai suksiosastolle... :( Toisaalta Kanarialla mun kokoja on paljon aleosastolla, kun ne itse on kääpiökokoisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toivotaan :D.. Täytyy varmaan lähteä etelämpään niitä kenkiä hakemaan ;).

   Poista
 2. Ihanat popot ja hieno uusi tukka :) Mekin ajeltiin Zackin sivut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin tykkään kovasti noista kengistä, varsinki oranssseista :D. Tuo tukka on kyllä ihan omasta takaa tuollainen, ei olla leikattu sitä ollenkaan, tosin sairaalassa on kyllä pariin otteeseen vedelty edestä sivuilta kaljuksi mutta siitä on jo 10 kuukautta aikaa.

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig