Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 13. syyskuuta 2014

Banneri PRKL!

Tulipas tyylikäs otsikko. No, siitä viis, luulisin että ainakin muut blogia kirjoittavat tyypit siellä ruudun takana ymmärtävät yskän. Banneri. Tuo ihana kamala asia, jonka pitäisi olla samaan aikaan niin montaa asiaa. Kaunis, kiinnostava, ytimekäs, kuvaava, persoonallinen, tyylikäs... ja mitä kaikkea vielä! Niin turha, mutta silti niin tärkeä asia koko blogissa.
 
Itse olen tuskaillut tuon bannerini kanssa siitä lähtien kun vedin pois sen kauan viipyneen pelkistetyn mustalla kirjoitetun blogin nimen, jonka Carlos oli iPadinsa ruudulle etusormellaan taiteillut... mutta onhan se vaan niin paljon kivempi jos bannerissa on edes jonkinlainen kuva.
 
IMG_1026
 
Kuva-aiheesta vasta sopan saa syntymään. Maisemat ovat vaihtuneet, mutta mikään ei oikeastaan kerro blogista yhtä paljon kuin itse kirjoittajan kuva. Laitoin kuvan minusta ja O:sta ja ahdistuin mammablogi-tunnelmasta, sillä edelleen haluan edes toisinaan olla jotain muutakin sen ohella.  Pelkkä oma naama siinä ruudulla taas tuntuu jotenkin hölmöltä, vaikka itse tykkäänkin blogeista joissa komeilee juurikin kirjoittajan oma kuva. Muistaa aina kuka siellä höpisee. Niinpä päädyin valokuvaan itsestäni, joka ei ehkä vähempää voisi olla minun näköiseni (enää), mutta onpahan ainakin otettu yhtenä elämäni onnellisimpana päivänä.
 
IMG_1020
 
Jos osaisin, niin piirtäisin kauniin bannerin, josta löytyisi hienossa kombossa kaikkea mitä blogi pitää sisällään... mutta en minä taida sellaiseen kyetä, joten tuo tytteli tuossa kuvassa saakoon nyt kelvata jonkin aikaa. Ainakin sen aikaa kun minä käyn nukkumaan. Hyvää yötä! 

IMG_1025
SHARE:

12 kommenttia

 1. Mua ärsyttää omani, kun en osaa pienentää sitä. Tää sun banneri on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos Menninkäinen! Iso banneri ei minusta haittaa, se on hieno kuva! Mutta jos kaipaat apua niin miulta taitaa ainakin kokomuutokset ja muut onnistua! :)

   Poista
  2. Sain mä sitä vähän pienennettyä, mut se kapeni samalla... No, olkoon ny tommonen. Ja kiitos!

   Poista
 2. Joo, miten voikaan olla niin hankala asia tuo banneri.. sen kanssa menee aina ihan liian kauan aikaa ja vaivaa, eikä siltikään ole itse ikinä tyytyväinen. Tää sun on kyllä kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, näin on! Mutta kiva että tykkäät ja siun bannerit on kyllä ollut aina kivoja, eli no stress! ;)

   Poista
 3. TIedän todellakin tunteen. TODELLAKIN!!
  Kaunis kuva! Älä stressaa.

  VastaaPoista
 4. Juu tiedän.. tosi hankala juttu, ja sitten jos on kiva idea, niin tekninen toteutus tökkii - ainakin mulla :). Mutta ainahan sitä banneria voi välillä vaihdella. Lukijat eivät onneksi valitse näitä blogeja bannerin perusteella (vai valitseeko…). No, ei ainakaan ne vakilukijat, joten ei kannata stressata. Muut tuskin katsoo yhtä kriittisellä silmällä kuin itse.

  Kaunis kuva ja kaunis banneri! Älä huolehdi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, ei ainakaan vakilukijat.. mutta ehkä jonkun uuden lukijan saattaa banneri pelästyttää pois.. kuka tietää? :D
   Mutta totta, ei kai muut siitä niin paloa piittaa kuin itse ;). Niin ja niin siinä aina käy että mielessä on joku idea mutta tekninen toteutus onkin sitten jo vähän hankalampaa kun ei tuohon nyt viitsisi niin paljon aikaa ja aivosoluja käyttää...

   Poista
 5. Halloj! Minä kuule taiteilen näitä ihan työkseni, että jos tarttet teknistä toteutusta niin let me know! Autan mielelläni :)

  / Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pidän kyllä mielessäni kun seuraavan kerran palaa kiinni tuohon hommaan! :D Kiitos Tiia! ;)

   Poista
 6. Hei, nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja tarjoan rahoituspalveluja. Tarvitsetko nopeaa, pitkäaikaista tai lyhytaikaista lainaa, jolla on suhteellisen alhainen korko, jopa 3%? Vaikuttaako talouden vaikeus sinuun? vai onko pankkisi tai muu rahoituslaitoksesi evännyt sinulle lainaa? Tarjoamme turvallisia lainoja.
  Saat lisätietoja lainatarjouksesta lähettämällä minulle pyyntösi sähköpostitse: spotlightglobalservices@gmail.com tai WhatsApp: +4915758108767

  * Etsitkö varoja velkojen maksamiseen?
  * Etsitkö rahoitusta oman yrityksen perustamiseen?
  * Etsitkö lainaa suurten projektien toteuttamiseen?
  * Tarvitsetko lainaa alle 24 tunnissa?
  * Tarvitsetko pikalainaa eri tarkoituksiin?

  Jos vastauksesi on kyllä, voin auttaa sinua.

  * Voin tarjota sinulle lainaa enintään 15 000 000 euroa.
  * Voit valita 1-30 vuoden takaisinmaksettavaksi.
  * Voit valita kuukausittaisen ja vuosittaisen takaisinmaksusuunnitelman välillä.
  * Joustavat lainaehdot.

  Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä minuun tämän sähköpostiosoitteen kautta: | spotlightglobalservices@gmail.com | Tai WhatsApp: +4915758108767

  Sinulla on 100% takuu siitä, että saat lainasi tämän lainatapahtuman lopussa.

  Voit tarkistaa meidät helposti verkkosivustoltamme: || https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

  Intohimomme on saada taloudellinen osallisuus laskemaan. Lainamme ja sijoitustuotteemme on suunniteltu tarjoamaan sinulle mukavuutta ja arvoa.

  Spotlight Global Financial Services -palvelun avulla voit jättää hyvästit kaikille finanssikriiseillesi ja vaikeuksillesi, koska olemme sertifioituja, luotettavia, luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia

  Lämpimät terveiset
  Claudia Klein

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig