Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 24. elokuuta 2014

Tulessa!

Juuri kun olin päässyt ihmettelemästä itseäni ja tätä saavutustani kirjoittaa blogia joka ikisenä päivänä tällä viikolla, totesi ystävänikin viestissään että "ihanaa kun oot ihan tulessa blogin kanssa"! Nauratti tuo kommentti, sillä juuri tuota sanaa olin itsekin mielessäni pyöritellyt. 

No, tuskinpa tätä jokapäiväistä postailua kauaa kestää, sillä kohta kuitenkin jämähdän persuksistani sohvaan kiinni jonkun sarjamaratonin parissa... mutta luulisin tämän bloggailuinnon kuitenkin pysyvän, sillä onhan tässä ollut yksi pieni visuaalinenkin seikka joka on osaltaan tuonut lisäpuhtia kirjoittamiseen. Siitä kuitenkin lisää myöhemmin, sillä tällä kertaa tarkoituksenani oli ilmoittaa, että nyt tämäkin blogipahanen löytyy Facebookista

Aina tähän saakka olin ollut sitä mieltä, että mitä minä nyt tätä Facebookiin laittamaan, höpsis höö, mutta sitten onnistuin ajattelemaan asiaa siltä kantilta, että jotkut tosiaan tykkäävät seurata blogeja sitä kautta, joten eiköhän se nyt sitten ole ihan sillä perusteltu juttu. Turha miettiä että mitä minäkin nyt oikein blogistani luulen kun ihan oma Fb-sivukin pitää olla, ha!IMG_1041
SHARE:

8 kommenttia

 1. Mökin tykkään kun olet ihan tulessa postaustesi kanssa - niitä on niin kiva lukea :) mäkin olen miettinyt Facebook-sivuja mutta en ole oikein vielä päässyt toteutustasolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jee! Ja juu, pistä facebook-sivu pystyyn!! :)

   Poista
 2. No sitten jos tulee liian hitaasti lisäpostauksia, niin rupeen kyselemään perään ;)

  VastaaPoista
 3. Kiva idea toi Facebook, heti näkee kun oot postannut jotain uutta! :)

  VastaaPoista
 4. No hei hou, jee. Ja ihana kuva!!

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig