Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 18. elokuuta 2014

Säikähdys

Viime torstaina saimme kardiologilta soiton, joka pelästytti hirmuisesti. Oliver täytyi kiidättää Helsinkiin sydänosastolle, koska rytmihäiriöiden lisäksi viimeisessä Holter-tutkimuksessa oli ilmennyt katkoksia sydämen sykkeessä. Nyt, neljää vuorokautta myöhemmin, olemme kuitenkin takaisin kotona uuden lääkityksen voimin ja toivoen että tällä reseptillä voitaisiin jatkaa eteenpäin normaalissa päivärytmissä. 

Pistää hieman tällaiset hetket miettimään ja järjestämään asioita uudemman kerran tärkeysjärjestykseen. Turhat haikailut ja murheet kaikkoavat mielestä ja taas kerran muistaa paremmin elää vain päivä kerrallaan ja olla onnellinen niistä asioista jotka ovat tärkeitä tässä ja nyt. On myös onni olla niin lähellä hyvää ja asiantuntevaa hoitoa. Kunpa kaikilla lapsilla olisi asiat yhtä hyvin. 

IMG_0868 IMG_0854 IMG_0849 IMG_0834 IMG_0830 IMG_0824 IMG_0870
SHARE:

16 kommenttia

 1. Voi Oliver :( Taalla pidetaan peukut pystyssa etta uusi laakitys toimii parhaimmalla mahdollisella tavalla!

  VastaaPoista
 2. Kaikkea hyvää Oliverille ja koko perheelle!

  VastaaPoista
 3. On kyllä ihana pikkumies! Toivottavasti nuo terveysvaikeudet menevät pian ohi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin Ulla... vaikkei ne taida pois mennäkään niin että pysyisivät kuitenkin kurissa... <3

   Poista
 4. Voi ei, toivottavasti selvisitte vain pienellä säikähdyksellä ja lääkkeet toimii toivotulla tavalla!

  VastaaPoista
 5. Voi pientä,hän on niin suloinen.Toivottavasti uusi lääkitys auttaa.
  Olen täällä vapaaehtoisena järjestössä,joka tuo sydänsairaita lapsia kehitysmaista tänne leikkauksiin,joten näen viikottain erilaisista sydänvaivoista potevia pikku potilaita.Mutta hyvin he sitten toipuvat ja palaavat terveinä koteihinsa.Tarviiko Oliver jossain vaiheessa leikkausta ? Tsemppejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael! <3 Tuo on kyllä ihanaa vapaaehtoistyötä mitä teet, niin tärkeää! Oliver ei välttämättä tarvitse leikkausta (ablaatio), mutta sitä katsotaan sitten kun painoa on yli 20 kiloa.

   Poista
 6. Voi hurja. Se on kamala tunne, kun elämä muistuttaa ikävämmällä tavalla arvokkuudestaan. Onneksi kuitenkin nyt van säikähdyksellä pääsette ja lääkkeet tehoaa sekä kaikki kunnossa pikku miehen <3:ssä.

  Voimia.

  VastaaPoista
 7. :( Toivottavasti uudet lääkkeet puree entisiä paremmin. <3

  -Jaana

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig