Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

torstai 21. elokuuta 2014

Saapasjalka

Taas on tullut tehtyä jotain johon en olisi uskonut koskaan ryhtyväni. Nimittäin kuvattua niitä viime postauksessa mainitsemiani lapsen kumisaappaita. Koska ne nyt vaan on niin ylitsepääsemättömän söpöt. En tiedä yhdistänkö nuo pienet kumisaappaat alitajunnassani omiin lapsuusmuistoihini ja niihin oransseihin saappaisiini, joita rakastin niin paljon, että nukuin ne vierelläni. Niin tai näin, nuo yleisesti ottaen rumat kapistukset (jotka tosin näyttävät tyyliniekkojenkin jaloissa niin kovasti tällä hetkellä roikkuvan), ovat pienissä jaloissa jotain maailman söpöintä. Ihan niinkuin ne punaiset Crocsit, joita kovin monet ehtivät kesän aikana Oliverin jaloissa ihailla, vaikka aikuisten jaloissa ne nyt vaan ovat aika.. noh.. kammottavat. 

Toisin kuin Crocsit ((tai O:n kielellä Cokit) joista pikkuinen itsekin tykkää niin paljon että ne pitäisi antaa olla jaloissa sisälläkin), saappaat eivät oikein istuneet tappijalkoihin. Vartta on oikeasta koosta huolimatta sen verran liikaa, että niillä töpöttely ei ihan vielä onnistunut. Varsinkaan ulko-oven kynnyksen yli. Siinä sitä sitten ihmeteltiinkin tovi, että miten tästä nyt eteenpäin. 

Onneksi on olemassa lyhytvartisempiakin saappaita, vaikkei ne ihan näin söpöjä olekaan kuin nuo Didriksonsin keltaiset nauhabuutsit. 

Ja onpa muuten tässä yksivuotiaan kanssa elellessä iskeytynyt konkreettisesti tajuntaani se, kuinka paljon kaikkea uutta tarvitseekaan hankkia kun kesä kääntyy syksyksi! Vanhat eivät enää todellakaan mahdu, eikä ulos ovesta ole enää pelkässä vaipassa ja teepparissa asiaa!

IMG_0928 IMG_0937 IMG_0939
SHARE:

7 kommenttia

 1. Ihanat buutsit Oliverilla! Noi ois ihan kivat itselläkin. :) Toiset kivat kumpparit, mitä oon nähny, on semmoset Conversen näköiset lyhytvartiset saappaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla ei itseasiassa edes ole kumppareita. Pitäisi varmaan näin landelaistuttuani hankkia jotkut kunnon buutsit myös. Noita Converse-saappaita en taida olla nähnyt ees!

   Poista
  2. Mäkin ehdin elellä yli 4 vuotta Suomessa ilman kumppareita (!?!), kunnes viime keväänä hommasin kympin saappaat RobinHoodista. Jostain syystä ei ollut Kanarialla tullut hankittua kumisaappaita...

   Poista
 2. Aika cool jäbä. Ihanan väriset saappaat. Mulla samanväriset ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, joo, mä voisin kans hommata keltaiset.. tai ehkä sittenkin oranssit niinkuin sillon pikkuisena!

   Poista
 3. Ihanaiset! Pieni ihminen sekä sen saappaat. Suunnilleen O:n ikäisenä E:lläkin oli kirkkaan keltaiset kumisaappaat. :)

  -Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih ;).
   Voi kun kiva huomata siun kommentti täällä - juuri tänään olitte mielessä! <3

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig