Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 29. elokuuta 2014

Kotona sillä silmällä

Vaikka välillä varmaan vaikutankin aika levottomalta sielulta (ja toki sitä olenkin), niin loppujen lopuksi olen kuitenkin aika kova kotihiiri. Niin varmaan on moni muukin bloggari, sillä taitaa aika usea tällaisesta kirjoittelusta tykkäävä olla sellaista helposti koteiluun ja kirjojen pariin uppoavaa porukkaa, vaikka niissä kirjoituksissa yleensä näkyisikin se toinen, menevä ja tekevä puoli itsestään. En tiedä, ehkä minulla on vain vääristynyt kuva hommasta, koska ympärille tietenkin vähitellen kerääntyy erinäinen joukko samanhenkisiä bloggaajia, eikä niistä toisenlaisista sitten ole niin kovin tietoinenkaan. Kuten esimerkiksi niistä pääasiassa sisustuksesta ja kotihääräilystä kirjoittavista... 

Siitä huolimatta, että vähän pelkään sitä uhkaavasti saapuvaa marraskuuta ja pimeyden ja ankeuden laaksoa, olen löytänyt ennenkuulumattoman määrän innostusta tätä tulevaa kautta kohtaan. Sillä syksyhän on sisustuksen aikaa! Vuosi sitten ei olisi voinut vähempää kiinnostaa, eikä tänne uuteen kotiin muutettua päänuppiin mahtunut moisia ajatuksia ollenkaan, mutta nyt, kaikista pikkutyypin vaikeuksista huolimatta mieleni on sen verran rentoutunut, että olen alkanut katselemaan ympärilleni "sillä silmällä". Toistaiseksi jokainen projektini on kesken ja kaikki nurkat ovat täynnä eriparikamaa, mutta siitä huolimatta olen innoissani että vihdoinkin se inspiraatio kodin laittamiseen on saapunut takaisin. 

Onhan se kotihiireily ja syksyn tuoma lisääntyvä koteilu niin paljon mukavampaa jos ympärillä on kaunista katseltavaa, joten yksi tämän syksyn tavoitteistani onkin saada edes muutama nurkka sellaiseen kuntoon, että uskallan blogiinkin jotain sisustuskuvia laittaa! 

Ja kuvituksena kotoilua O:n (+serkkujen) tapaan eräänä sateisena sunnuntaina... 

IMG_1044 IMG_1061chillin1 IMG_1046
SHARE:

2 kommenttia

 1. :) syksy on hyvää kotoiluaikaa.

  Tääläkin on katseltu viimeisen kk ajan kotona sillä silmällä ja kaikkea pientä on saatu aikaankin. Mutta ainahan joku on myös enemmän tai vähemmän kesken.. ;)

  -Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, niin on, niin se vaan menee että syksyllä sitä pesää pitää hieman rakennella uuteen uskoon ;). Mutta se on myös hyvä että jotain jää aina vähän kesken, sillä eihän sellaisista asioista nyt turhaa stressiä kannata ottaa!

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig