Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 5. elokuuta 2014

Kesähäitä ja kauniita öitä

Helteinen heinäkuu on historiaa ja elokuun myötä syksy alkaa jo vähitellen kolkutella ovea. Vaikkei sitä näissä lämpötiloissa uskoisikaan, niin auringon valon sävystä, syksyisen puuskaisesti puhaltavasta tuulesta ja punoittavista omenapuista sen huomaa. Elokuu on väistyvän kesän tuottamasta haikeudesta huolimatta yksi lempikuukausistani. Eteläeurooppalaisilta olen adoptoinut elokuun parhaaksi lomakuukaudeksi. Se on hyvää aikaa matkustaa, viettää kesähäitä ja nauttia elämän parhaista asioista. 

Niinpä tämä elokuu onkin alkanut mitä parhaimmissa merkeissä: lähiseuduilla retkeillen, kauniista hääjuhlasta nauttien, ystäviä (sekä uusia että vanhoja) tavaten ja yömyöhään elokuvia vinttihuoneessa katsellen. Aamuauringon näyttäessä O:n lääkkeenannon aikaa, herään aina hetkeksi huomaten kuinka kaunis usvavaippa peittää ympäröivää peltomaisemaa. Joka aamu uni vie kuitenkin voiton pikaisesta kameraretkestä takapihalle kun mielessäni hoilaan "vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita aamuja...", mutta nähtäväksi jää ehdinkö usvamaisemaa ennen sadonkorjuuta ikuistaa. Nyt kuitenkin lähden takaisin nauttimaan näistä viimeististä kesäisistä hetkistä!
Kuvissa näkyvä juhlapaikka on Lapinjärvellä sijaitseva ihana Rutumin Kartano.
SHARE:

4 kommenttia

 1. Ah, niin kauniita kuvia! Elokuu on kyllä aina vähän haikea kuukausi, mutta onneksi säät on jatkunut näin upeina niin voi vielä hyvin nauttia täydestä kesästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olis kiva nähdä myös sun kuvia!! Jos ehdit niin laitapa mulle niitä meidän naamakuvia jos niistä tuli siedettäviä :D. Ja tosiaan, on kyllä vähän haikeaa mutta ah niin kaunista..

   Poista
 2. Oi, tosi upeita! Mielelläni näkisin lisää ja ottaisin näistä kopiot itselleni myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika ja juu, laitan sulle kuvia vaikka mun otokset oli kyllä aika surkeita ja vähäisiä kun piti olla paimentamassa sitä erästä pientä lammasta.. :D

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig