Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 12. elokuuta 2014

Kaksi läskimahaa lenkillä

Koko viime viikon mietimme kuumeisesti mitä tekisimme tällä kertaa hääpäivämme kunniaksi. Koitti viikonloppu, emmekä lopulta menneet minnekään (paitsi Inkoon merisatamaan pizzalle vanhempieni kanssa). Koitti maanantai, se varsinainen hääpäivä, emmekä edelleenkään tienneet kuinka sitä viettää. Aamulla Carloksen näyttäessä sormillaan lukemaa kaksi, ihmettelin otsa kurtussa että mikä ihmeen kaksi?! 

Senkö pituinen siis se, päätös juhlistaa hääpäiväämme hienosti hotelliöin, joka vuosi eri paikassa? Viime vuonna sentään pääsimme Naantaliin asti, parikuukautisen vauvan kanssa. Tällä kertaa emme loppujen lopuksi lähteneen yhtään minnekään, lähinnä sen vuoksi, että hoitovapaan tuottama lovi kukkarossa ei oikein inspiroinut tuhlaamaan ylimääräisiin juttuihin, kuten hotelliyöhön kivenheiton päässä kotoa. 

Aivan tavanomainen päivä tämä toinen hääpäivämme ei kuitenkaan ollut, sillä teimme jotain hyvin harvinaista, jopa harvinaisempaa kuin kotimaassa viettämiemme hotelliöiden määrä. Menimme nimittäin yhdessä lenkille. Siinä kylki kyljessä kaatosateessa (joka alkoi kuin tilauksesta) puuskuttaessamme läpi peltomaiseman, mietiskelin huvittuneena että tähän sitä nyt on tultu. Landelaisiksi läskimahoiksi jotka lenkkeilevät yhdessä lettukestien kompensoimiseksi... mutta kuitenkin, olin niin onnellinen siitä yhteisestä hetkestä ja yhteisestä tavoitteesta saada kroppa kuntoon, sekä eritoten siitä, että vihdoin ja viimein, kaikkien näiden vuosien jälkeen, tuo puoliskoni lähti omatahtoisesti juoksemaan!

Elämä on pieniä yllätyksiä täynnä! Ja saattaapi olla, että ensi viikonloppuna vielä korjaamme tilanteen siitä hääpäiväretkestä...

SHARE:

4 kommenttia

 1. Hyvää hääpäivää! Ei se kai niin tarkkaa ole, koska ja miten sitä juhlistaa!

  Äsh, kun muistutit, että näidenkin kahden läskimahan piti aloittaa kesäsyömisten kadotusoperaatio... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Menninkäinen! Ja hihhaa, tsemppiä vaan teillekin!

   Poista
 2. Ihanaa hääpäivää täältäkin! Ja totta: ei se ole niin tarkkaa, ja sitä paitsi juokseminen ja lenkkeily on ihanaa! Pääasia, että voi olla kaksin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, varsinkin nykyään tuota kahdenkeskistä aikaa osaa kyllä kunnolla arvostaa :)

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig