Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 31. elokuuta 2014

Ilta kuin elokuvista

Minulla on tapana ehkä hieman romantisoida asioita, mutta suurena elokuvien (varsinkin niiden romanttisten) fanina, tykkään niin kovasti kun löydän ihan oikeasta elämästä niitä sellaisia hetkiä ja paikkoja, jotka tuntuvat kuin elokuvan lavastukselta. Yksi paikka, josta näitä fiiliksiä on helppo metsästää, on kiertävä tivoli.

Olinkin innoissani kuin kymmenvuotias konsanaan kun huomasin lähistöllemme saapuneen Tivoli Sariolan. Viikolla ehdin jo olla huolissani ehtisimmekö sateilta ja flunssalta ollenkaan tivolin valojen loisteeseen, mutta niin vain ilmojen herrat soivat meille mitä tunnelmallisimpia hetkiä hämärtyvässä alkusyksyn illassa, auringon pilkistellessä pilvien takaa luoden mitä hienompia värielämyksiä pyörivien ja soivien laitteiden sekä kirkuvien lasten keskellä, peräti kahtena iltana peräkkäin!

Ensimmäisellä kerralla pysähdyimme tivolille kotimatkalla vain pikaisesti katselemaan, mutta koska tunnelma oli juurikin sitä aitoa tivolia, päätimme suunnata sinne vielä seuraavana iltana uudestaan, hieman isommalla seurueella. Lapset (Oliveria myöten) nauttivat laitteista ja minä seurasin tivolin elämää, mietin sen työntekijöiden arkea ja samalla räpsin kuvia minkä kerkesin. Illan huipennuksena ennen kotiinlähtöä sain vielä kokea aivan mahtavan elokuvamaisen hetken, kun pitelin erästä seurueemme pikkuherra-parkaa pystyssä hänen oksentaessaan kaaressa koko iltapäivän ruokasaldonsa kaikkien meidän kengille.Yököttävyydestään huolimatta, tapahtuma oli sen verran hupaisa etten vaan voinut olla nauramatta sille. Pieni poloinen ei vaan tainnut ihan arvostaa sitä että minua tuo hänen huono vointinsa niin nauratti... mutta toivottavasti hänellekin jäi silti edes jokseenkin yhtä hyvä muisto tivolista kuin minulle!

DSC_0163 DSC_0166 DSC_0133 DSC_0042 DSC_0020 DSC_0015 DSC_0016 DSC_0118 DSC_0140 DSC_0053 DSC_0122 DSC_0019
SHARE:

10 kommenttia

 1. Ihania hyvänmielen kuvia! Niin kaunista! Ja varsinkin toi tokavika kuva - ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Oli kyllä juuri sellainen hyvänmielen hetki tuo!

   Poista
 2. Oi että.
  Ja hei, mulla on ollut pankkikortin kuvassa tivolin karusellin hevonen. Niissä on jotain tosi viehättävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! Ne on jotenkin epätodellisia ja tunnelmallisia..

   Poista
 3. Ihania kuvia ja söpö poika <3 Nähdäänkö pian? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Yritetään nähdä pian! Mites ois hyökkäys T&C:lle tupareiden merkeissä? :D

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig