Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Vetelyyttä ja viilentäviä meriretkiä

Veteläksi vetää tämä helteily. Ei siksi että kuumuutta ei olisi ennen koettu, vaan siksi, että ennen sitä on siedetty ympäristöä viilentävien asioiden avustuksella, kuten ilmastoinnin, tuulettimien, uima-altaiden, viileiden (pimeiden) öiden sekä bioklimaattisten rakennusten varjolla. Onhan se toki mukavaa olla ihan syystä alkkareissa koko päivän, mutta se nyt vaan on vähän hassua kun saa kuulla että "Eikö sun nyt pitäis tälläisiä lämpötiloja sietää kun olet siellä hellelukemissa asunutkin?". No, toki toki, mutta muistan että ei se mitään herkkua ollut sielläkään keskittyä esimerkiksi opintoihin kun yliopistolta katkesi alituiseen sähköt silloin eräänä kauniina vuonna 2004. 

Lattialla ja takapihalla nukkuminen on toki myös hauskaa kunhan sitä ei liian kauan kestä, tuntuu ihan kuin olisi retkellä! Päivisin on myös hyvä tekosyy keksiä ihan oikeita viilentäviä retkiä, kuten eilinen pyrähdyksemme merellisiin maisemiin Helsingin edustalle Pihlajasaareen. Hassua ettei ollut tullutkaan siellä ennen käytyä!SHARE:

8 kommenttia

 1. Onkohan se telkassa pyörivä rallatus "Mä vien sut rannalle, ja sieltä suoraan baanalle..." kuvattu tuolla rannalla? Ainakin noi pukukopit on samantyyliset...

  Parhaita kysymyksiä näillä keleillä on tosiaan tuon tyyliset: "Onks sun kuuma, jos on 30 astetta...?" hih...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, en oo sattunut näkemään kun katon niin älyttömän vähän telkkaria, mutta voisin kuvitella että on!
   Ja todellakin, hih...

   Poista
 2. Ihania rantakuvia. ♥
  Ilmastointi tekee kylla suuren eron siihen, miten hyvin kuumuutta jaksaa, ja taalla kuivuus myos auttaa paljon. Suomessa on niin kosteaa ja sisatilatkin tukalan kuumat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nisha! <3
   Juu, tuo kosteudenvaihtelu tekee kyllä huiman eron siihen millaiselta se kuumuus tuntuu... Tosin mun mielestä esim. Barcelonassa on tukalampaa olla kuin Santo Domingossa, koska Santo Domingossa on paljon kosteempaa.. ja siellä tosiaan varjossa ei oo niin kuuma... mutta toisilla taas sit on vaikeuksia sen kosteuden kanssa kun koko ajan on nihkeä olo.

   Poista
 3. Ihanaa kesäfiilistä noissa kuvissa! :) Minä oon miettinyt, että kuumuudessakin on eroa. Suomessa +30 tuntuu paljon tukalammalta kuin esim. Espanjassa. En tiiä mistä johtuu, vai onko tunne ainoastaan minun päässä. Suomessa on jotenkin kosteampaa, mut ehkä se kaikki tekee helteestä siellä niin tukalan. Onneks sit myös ukkostaakin useammin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin se on, kuten ylläkin jo ehdin mainitsemaan! :) Ja kiva että kesäfiilis välittyy kuvista! :)

   Poista
 4. Mulle taas täällä Argentiinassa hoetaan että miten sulla voi olla kylmä kun olet Suomesta! Ja täällä se vasta kylmä onkin näin talvella ilman kunnon lämmityksiä ja tiivisteitä ja kun ilmankosteus on jatkuvasti lähellä sataa prosenttia. Olen aina se kaikkein talvisimmin pukeutunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo on niiiiin tuttua myös mulle niiltä ajoilta kun asuin Dommareissa... huoh. Mä aina kärsin kun joku laitto esim. autossa ilmastoinnin täysille.

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig