Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Suomenlahden kapeimmalla kohdalla

Koska olen laiskuuden huippu enkä saa aikaiseksi siirrettyä kuvia puhelimeltani koneelle (siltikään vaikka puhelimen muisti on niin ääriään myöten täynnä että joudun poistamaan kuvia voidakseni ottaa aina pari lisää), päätin vielä tänään jatkaa Kirkkonummi-linjalla (sillä kaikkiahan ihan hirveästi kiinnostaa, hah) ja laittaa muutaman kuvan kesäkuun alulta Porkkalanniemestä. 

Meillä oli tuolloin C:n veli sekä serkku vieraana Dommareista, joten retkellä oltiin hieman isommalla porukalla. Oliver keikkui mukana kantorepussa, vaikka isäni oli väittänyt että metsäpolkua pitkin pääsisi rantaan myös vaunujen kanssa. Ehkä paluureittiämme pitkin tuo olisi jotenkin onnistunutkin, mutta menoreitin polku oli kyllä sen verran möykkyinen, että vaunujen raahaaminen sinne oli täysi virhe. Lopulta toinen dommarivieraistamme kantoi vaunujen runkoa olallaan ja toinen istuinosaa selässään, verraten tuota pientä patikointia vaellusretkiinsä Dominikaanisen Pico Duarte-vuorella... mutta, vaikeuksista huolimatta, Porkkalanniemi on ihan vierailunarvoinen paikka ja ainakin täysin erilaiset ovat nuo rantamaisemat kuin ne mihin kyseiset vieraamme ovat siellä Karibialla tottuneet. Tännekin paikkaan palaamme varmasti vielä lähiaikoina uudestaan, mutta ennen sitä olisi kyllä kunnon kantorinkka hankintalistalla!SHARE:

8 kommenttia

 1. Upeita maisemia! Teillähän on siellä maalla oikein hyvät oltavat :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis paikka! Kyllä tonne kannattaa vieraita viedä! Pitäisköhän laittaa retkien to-do-listalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä! Eväät mukaan ja kallioille lintuja bongailemaan ;)

   Poista
 3. Ihan parhaita maisemia mitä Suomella on tarjota, joten kyllähän noita kelpaa esitellä :) -Milla

  VastaaPoista
 4. Upeat maisemat! Ja voi kun teilläkin on siellä jo iso poika repussa kulkemassa retkellä mukana....!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kovin pikkuinenhan tuo on moniin ikäisiinsä verrattuna, mutta omasta mielestäni niin iso poika jo!! :)

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig