Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

torstai 31. heinäkuuta 2014

Helmi keskellä ei mitään

Tässä eräänä sunnuntaiaamuna lähdimme hetken mielijohteesta ajelemaan Kirkkonummen perukoille, Sjökullan kartanon maisemiin. Päämääränämme oli siellä sijaitseva kahvila-kauppa nimeltä Lugnet Life & Living, josta olimme saaneet vihiä Annikalta. Siitä huolimatta en osannut yhtään odottaa sitä mikä minua siellä odotti. Tuo paikka oli kuin kirkkaana loistava valkoinen helmi keskellä ei mitään! Pienen maalaistien varrella sijaitsevan kartanon tiloissa majailevan putiikin tilat olivat jotain niin viihtyisää ja luokseenkutsuvaa, että yllätyin täysin näkemästäni. 

Paikan ihanuuden kruunasi toinen yllätys, joka sai kesähelteen avittama ihan korvani kuumottamaan. Yksi liikkeen pyörittäjistä, My post-University Life-blogin Lauran äiti, sattui itse olemaan paikalla. Tunnistin hänet siltä näkemältä blogissa vilahtaneiden kuvien perusteella, joten minun täytyi tietenkin esitellä itseni, vaikken Lauraa (vielä) henkilökohtaisesti tunnekaan. Eikä tarvinnut katua että avasin suuni, sillä hän osottautui aivan mahdottoman ihanaksi ihmiseksi! Vaikka tämä bloggailu välillä tuottaakin minulle ahdistuksen tunteita, niin nämä tälläiset hetket ovat kyllä sieltä aivan toisesta päästä! Oli niin hauskaa huomata, että vaikkemme oikeasti tunteneetkaan, niin yhteiset tutut ihmiset ja asiat antoivat minulle sellaisen tunteen että olisin voinut jutella oikeastaan ihan mistä vain! Toki Lauran äidin persoonallisuus toimi tässä hyvänä osana, mutta ilman tätä blogiympyrää se ei kuitenkaan olisi ollut mahdollista. 

Kauniin ympäristön ohella kiinnostukseni tähän paikkaan liittyi siihen, että kahvilan (ja niin hyvän porkkanakakun lisäksi että jopa Carlos antoi sille kehuja) ja siistin kirppariosaston ohella kyseessä on sisustuskauppa. 

Ammatistani huolimatta varsinainen sisustussuunnittelijan työ ei oikein inspiroi minua oikealla tavalla, vaikka mielessäni olenkin aina sisustamassa jokaista paikkaa johon sisään astun. Niinpä olen välillä haaveillut yhdistäväni puuseppäilyt ja sisustuksen pistämällä pystyyn jonkinnäköisen putiikin, mutta koska pidän sitä kovin epävarmana bisneksenä, en ole kuitenkaan ottanut asiaa ihan tosissani. Sen vuoksi olikin todella inspiroivaa löytää tämä paikka, joka täällä maaseudun keskellä on kyennyt pyörimään jo useamman vuoden, pitäen sisällään kaikkea houkuttelevaa ja hieman tavallisuudesta poikkeavia asioita. 

Kahvilan, kirpparin, korujen, sekä sisustustavaroiden, niin kotiin kuin puutarhaan, yhdistäminen saattaa tuntua monimutkaiselta, mutta täällä se toimi niin mainiosti, että hairahduin itsekin ostoksille sekä kirpparin että sisustuskaupan puolelle. Olisin löytänyt vaikka ja mitä kotiinvietävää huonekaluista (!) erikoisiin tee- ja kaakaojauheisiin. Lopulta mukaani tarttui kuitenkin pieni puuhevonen sekä värikäs kesämekko, mutta ennen kaikkea niin valtava määrä inspiraatiota, että ehkä minäkin vielä täältä hoitovapaan ja lastenhoidon syövereistä saan jotain näihin luoviin ammatteihini liittyvää aikaiseksi! SHARE:

2 kommenttia

  1. Kiitos vielä tätäkin kautta, ihania kuvia olit ottanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, eipä kestä! Onneksi olin ottanut kameran mukaan, sillä heti kun astuin sisään ja katselin ympärilleni mieleeni tuli että "wau, tästä pitää bloggailla"! :D

      Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig