Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Lennolla

Vaikken olekaan niitä tyyppejä jotka suunnittelevat reissuunlähtönsä ja matkatavaroidensa pakkailut pienintä yksityiskohtaa myöten, en ihan ollut kaavaillut meidän pakkailuja suoritettavaksi kahdessa tunnissa ennen lentokentälle lähtöä. Vähintään olin kuvitellut hoitavani Oliverin matkatavarat huolellisesti kuntoon hyvissä ajoin ennen lentoa. Täytyy todeta, että aiemmat reissut ovat tainneet opettaneet tehokkuuteen sekasortoisesta luonteestani huolimatta, sillä kassit tuli pakattua järjestelmällisesti ja ehdin jopa siivoamaan makkarimme  ja silti ehdimme kentälle kaksi tuntia ennen koneen lähtöä. 

Myös kentällä kaikki sujui loistavasti. Oliver söi ruokansa, otti lääkkeensä ja tutustui innokkaana ja reippaana reissaajana lähtöaulan ihmisiin väläytellen viekainta hymyään jokaiselle vastaantulijalle.... 

Eniten kuitenkin pelkäsin itse lentoa, sillä vielä eilen iltapäivällä koko matkamme oli peruttu flunssan ja korvatulehduksen vuoksi. Olimme siis menneet lääkäriin Oliverin nuhaisuuden vuoksi katsoaksemme onko pikkuinen riittävässä kunnossa lentoa varten, vaikka hyvävointiselta vaikuttikin kamalasta räkänokastaan huolimatta. Kuinka inhottavaa olikaan siis kuulla että korvat olivat tulehtuneet. Lääkäri sanoi että voimme silti lentää, mutta kirjoitti kuitenkin sairaustodistuksen sekä antibioottikuurin. No, minä en todellakaan halunnut korvatulehdusta potevaa lasta koneeseen raahata, enkä olisi myöskään antibioottikuuria halunnut aloittaa.. tyyppi kun ei ollut mitenkään edes osoittanut että korvat olisivat kipeät. Niinpä päätimme lopulta raahata pojan samana iltana toiseen lääkäriin korvaspesialistille kysymään että olisiko tuo antibioottikuuri nyt ihan välttämätön. Ja onneksi menimme, sillä korvalääkäri totesikin että ei siellä mitään tulehdusta edes ole, vaan korvat ovat täysin terveet!

Täällä me siis olemme, jossain kohtaa Euroopan yllä, Oliverin vedellessä sikeitä välissämme, suuntana mikäs muukaan kuin Barcelona. Lentoa on vielä tunti jäljellä, mutta so far so good, toivotaan että tästä tulee hyvä reissu ja että saisimme nauttia hieman lämpöisemmistä keleistä ilman sen enempiä flunssailuja tai muita... SHARE:

12 kommenttia

 1. Ihanaa Barcelonan reissua! Kelpais kyllä itellekin.. :)

  VastaaPoista
 2. Hauskaa ja aurinkoista reissua! Ihanan reipas matkustaja teilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irina! Aurinkoa on kyllä riittänyt, aaah... ja tosiaan ihanan reippaana on tuo taaperoinen jaksanut olla flunssastaan huolimatta!!

   Poista
 3. Ihanaa matkaa , nauttikaa! Nätti kuva teistä <3

  VastaaPoista
 4. Ihanaa reissua teille! :) Toivottavasti kaikki sujuu hyvin lentojen ja koko matkan ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riia! Lento sujuu loppuun asti hyvin ja tähän asti kaikki edelleen hyvin :)

   Poista
 5. Aurinkoista ja hyvää reissua! Alemmassa kuvassa näyttäis olevan kaikki tärkein pakattu... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, kyllä... oli vähän hasteellista saada tavatat laukkuun kun O heitteli ne samaa vauhtia lattialle...
   Kiitos Menninkäinen!

   Poista
 6. Ihanaa Barcelonan reissua.Ja voi että Oliver on suloinen:)

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig