Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 24. kesäkuuta 2014

Ranskassa!

Niin se on vaan reissuhengailu vienyt mennessään ja bloggailu jäänyt vaikka taas kerran olin päättänyt että tällä kertaa omistan matkastani tunnin päivässä tälle puuhalle. O on espanjalaistanut unirytmiäänkin niin että unille mennään sen verran myöhään että itse olen ihan valmis nukkumaan samaan aikaan, eikä omaa aikaa tahdo jäädä sitäkään vähää mitä kotona ollessa. Kaveriperheemme muksut pitävät myös sen verta kovaäänistä elämää iltaisin että ei se mikään ihmekään että pieninkin pääsee unien maailmaan vasta heikäläisten rytmiin.

Nyt olemme tosin siirtyneet Kataloniasta Languedoc-Roussillonin alueelle Ranskaan, pieneen kylään nimeltä Cabriėres. Yksi vanhimmista blogiystävyyksistäni pitää täällä majapaikkaansa pyörittäen perheensä kanssa suloistakin suloisempaa hotellia nimeltään L'Enclos des Lauriers Roses ja minä en millään malttanut olla tulematta häntä tänne vihdoinkin tapaamaan. Matka taittui Barcelonasta hyvin vaivattomasti junalla 3,5 tunnissa. Junan ykkösluokan paikat (jotka maksoivat ehkä 3e ennemmän kuin kakkosen) takasivat niin rauhallisen ja mukavan nurkkauksen, että O vetäisi ennätyspitkät päikkärit röhnöttäen sylissäni lähes koko matkan. Tyyppi oli lähinnä loukkaantunut kun raahasin hänet junasta ulos Nimesin asemalla, mutta innostui kovasti päästessään taas uuteen paikkaan.

Niin tein myös minä, sillä Barcelonan seutu alkaa jo olla sen verran nähty, että olin ihan suu pyöreänä näiden huudien kauneudesta. Ainoa asia joka onkin harmittanut, on se että sekä järkkärini että videokamera jäivät lähtökiireessä kavereidemme luo Terrassaan. Niinpä koko Ranskan retken taltioiminen on nyt puhelimien varassa... mutta onneksi on esimerkiksi Instagram, jota olenkin ehtinyt ruuhkauttaa heti tänne saavuttuamme. En vain ole pysyä nahoissani kun tämä paikka on niin pittoreski ja tunnelmaltaan lempeä ja rauhallinen.

Tässä minä vaan istuskelen huoneemme etupihalla, katselen kukkivia puita ja pensaita, kuuntelen lintujen laulua ja kylän kirkonkellojen soittoa pienen ja isomman miehen nukkuessa päiväuniaan... täydellistä!SHARE:

16 kommenttia

 1. Ihana paikka! Ja aurinko paistaa! Nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nautimme kyllä, aurinko paistoi joka päivä ja paikka oli niin mahtava..

   Poista
 2. Näyttää niin ihanalta ja pittoreskilta paikalta, että! Nicokin kommentoi jo noita (IG:n) kuvia nähdessään, että no mehän voitais mennä tonne joskus, jos se on niin lähellä.. siis herra, jota ei paljon Ranska tai ranskalaiset kiinnosta :)
  Ihanaa Ranskan lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä, helppo mennä ja niin ihana paikka. J siellä varmasti tykkäis myös uusista suomivieraista! :) Myös Nimes oli varsin söpö kaupunki jota tuli nähtyä siinä sivussa!

   Poista
 3. Ah miten ihanan näköistä siellä on, nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös.. ja uuh, olisi kyllä voinut olla pidempäänkin siellä.. oli niin hyvä irtiotto arkeen tuollainen paikka!

   Poista
 4. Ooh! Kade. Sano Jennille ja M:lle terveisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, ehdittiin jo lähteä mutta eiköhän terveiset mene perille tätäkin kautta ;)!

   Poista
 5. Ihana paikka ehdottomasti. Tuolla etelä-Euroopassa nuo pienet hotellit ovat ihan parhaita ja niitä idyllisimpiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, noille huudeille palaamme vielä ihan varmasti...

   Poista
 6. Hei Eve ja kiitos tästä mainoksesta! :) Oli aivan mahtavaa vihdoin tavata teidät kaikki. Valitettavasti töiden ja lapsen rytmien ym. muiden takia ei kauheasti ehditty jutella, mutta eiköhän me vielä joskus tulevaisuudessa saada mahdollisuus korjata tilanne. :) Kiva kuulla, että olette päässeet turvallisesti Barcelonan kautta takaisn koti-Suomen rauhaan. Terkkuja paljon ja halauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellenne, oli niin kivaa tavata!! Ja ehdottomasti korjataan tilanne myöhemmin, pikkuisten kanssa on aina omat haasteensa kun välillä tuntuu ettei omille ajatuksille pahemmin edes ole aikaa ;). Terveisiä ja haleja sinne myös! Kirjoittelen vielä paremmin siellä vierailusta myöhemmin!

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig