Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Älä luovuta, koita uudestaan!

Maaliskuussa kirjoitin siitä, kuinka väsynyt olin koska pikkuisen yöheräily piti minua hereillä läpi yön. Samalla sanoin, ettei mieleni kuitenkaan tehnyt hirveästi asiasta täällä valittaa, vaikka siitä saattaisi jotain iloa saman asian kanssa taisteleville ollakin. No, nyt minä voin kuitenkin kertoa asiaan liittyen jotain positiivistakin, sillä nykyään meillä jo nukutaan paljon paremmin. Ei nyt ihan täysiä yöunia, mutta kuitenkin niin hyvin, että voin tsempata muitakin olemaan luovuttamatta! Kyllä ne unet sieltä tulevat, ilman mitään unikouluja! Minä siis vastustin tätä unikouluhommaa lähes yhtä paljon kuin pikkuinen ja jatkoin vain sinnikkäästi eteenpäin. Ei siihen mitkään ruokatankkaamiset tai yösyötöistä kieltäytymiset vaikuttaneet, vaan vähitellen tyyppi on vaan oppinut nukkumaan paremmin... ja sikeämmin. Päiväuniltakaan tuo ei enää säpsähdä jokaiseen ääneen (kuten tähän näppäimistön suhinaan), vaan saattaa helposti nukkua 2,5 tunnin päikkärit.

Tosin, kun yhdestä asiasta päästään eroon, tulee jo toinen tilalle. Sellaista se vaan on. Vaikka tällä hetkellä ruokailukin sujuu suhteellisen hyvin, on meillä välillä ollut esmierkiksi parin viikon mittaisia episodeja kun alas ei mene yhtään mitään muuta kuin maitoa. Ei millään, ei mitenkään. Hammaskipuja vaiko vauva-anoreksiaa, tiedä häntä, mutta aikamoisia temppuja saamme välillä tehdä että ruoka menisi siinä sivussa ihan huomaamatta kurkusta alas. Kasvukin on ollut sen jäljiltä hyvin niukkaa ja se välillä hermostuttaa, mutta tänään on kuitenkin hyvä päivä ja siksi minä hoilaankin päässäni tätä niin ärsyttävää mutta ihanaa Pikku Kakkosen tsemppausbiisiä:Ja jos ei pyöräily lastenistuimessa tarakalla onnistu, niin beibi vaan pyöränkoriin ja menoks! No ei nyt, ei me ihan tällä tyylillä yleensä mennä, mitä nyt tuossa pihatiellä vähän hurjastellaan kun Oltsusta (joksi serkut häntä kutsuvat) se on niin kivaa!Hyvää sunnuntaita kaikille!
 

SHARE:

9 kommenttia

 1. Haha, ihana Oltsu pyöräkorissa. Sisko kuljetti koiraa joskus samalla tavalla :) Kesäistä viikonloppua sinne! On taas pikkasen paremmat kelit kun täällä etelässä.. aaarrghhh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh.. kiitos! Tosin nyt on kyllä ollut niin paskat säät etten malta odottaa sinne etelään lähtöä!!! Takki päällä nytkin istun pihamajassa palelemassa Oltsun nukkuessa vaunuissaan...

   Poista
 2. Muakin nauratti toi ihana pyöräilykuva! Ihana!

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva susta ja Oliverista pyöräilemässä:)

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on ollut ihan samoja juttuja - ajoittaista vauva-anoreksiaa ja nyt vihdoinkin kunnon yöunia, joina herätään kerran vain yöllä. Muuten unet on yhdeksästä kuuteen, joskus enemmänkin. Ihan kiva, onhan tätä odotettukin :)

  Kiva pyöräilykuva tosiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sulla on jotain hyviä vinkkejä syömiseen niin pistä tulemaan! Tosin aikalailla kaikkea kokeillaan vuorotellen.. hah. Tänään piti tulla ulos nuuhkimaan kukkia ja hyrriä ja tennismailoja ja ties mitä ja siinä huomaamatta aina lusikallinen suuhun... huoh. Mutta ihanaa että yöt ovat teilläkin alkaneet sujumaan paremmin!! :)

   Poista
 5. Vau, ihania kuvia sinulla täällä :) Tervetuloa minun mamma-blogiini. Joo, olen kyllä maininnut joskus, että kirjoittelen (ja kuvaan) mutta en muista kenelle kaikille. :) Hauskaa kesän jatkoa teille ja oli niin ihanat juhlat, että pakkohan niistä oli muutama kuva saada muistoksi blogiinkin :)

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig