Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Auringossa kyykkäilyä

Olipas mukava pääsiäinen. Alkuun harmittelin kun ei ollut mitään suunnitelmia, mutta loppujen lopuksi lämmin ja aurinkoinen sää sekä ulkoilu omassa pihapiirissä olivat parhautta.

 Oliver oli aivan innoissaan päästessään ensimmäistä kertaa elämässään kyykkimään maassa ja nyppimään ruohoa!Ja Carlos puolestaan pelasi ensimmäistä kertaa elämässään Kyykkää!

Minä puolestani kyykkäilin metsän reunalla auringosta nauttien, Oliverin vedellessä sikeitä vaunuissaan. Kaikki tuo valon määrä taisi saada elimistöni hieman sekaisin, sillä nyt on pari päivää mennyt hieman koomassa kun väsyttää niin kaameasti. Enkä uskoisi että syy olisi tällä kertaa pikkuisen, sillä tyyppi on vihdoin oppinut nukkumaan hieman paremmin! Vaikkakin samalla päätti lopettaa soseiden syömisen lähes kokonaan. Aina sitä näköjään täytyy jonkin asian kanssa taistella...


SHARE:

2 kommenttia

 1. Ihana peli tuo kyykkä! Pitänee mun italianokin tutustuttaa siihen kun Suomessa vieraillaan, eiköhän tuo innostu ;) Tosi kiva blogi sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin on, vaikka mä tykkäänkin enemmän mölkystä. Kannattaa tutustuttaa molempiin :).
   Ja oih kiitos! ;)

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig