Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 6. tammikuuta 2014

Koukussa!

Tervehdys ja hyvää uutta vuotta! 

Arvatkaas kuinka monta kertaa olen kirjoittanut tämän ensimmäisen lauseen, sitten tuijottanut ruutua ja deletoinut koko aloituksen? Tuntuu että pääni on niin täynnä ajatuksia, etten saa kunnon otetta yhdestäkään. Niin monta asiaa on jäänyt bloggaamatta tässä pienen joulutauon aikana, että ihan kauhistuin tajutessani olevamme jo loppiaisessa!!! Apua! Samoin on käynyt monelle muulle projektilleni, kuten villasukkien kutomiselle sekä piparkakkutalon rakentamiselle. Niidenhän piti olla valmiina jo ennen jouluaattoa. Hoh hoh hoo. 

Rehellisyyden nimissä kerrottakoon että hiljaisuus on johtunut aivan jostain muusta kuin ajanpuutteesta (kerrankin), sillä minä otin ja jäin niin koukkuun erääseen sarjaan, että olen kuluttanut lähestulkoon kaiken "oman aikani" naama kiinni ruudussa ja kuulokkeet korvilla. Jopa vuoden vaihtuminen meni aivan ohi, kun oli niin jännät paikat. C:kin vain kuorsasi vieressä sohvalla... 

No, nyt on kolme tuontantokautta takana ja hirveät vieroitusoireet meneillään. Seuraava alkaa vasta ensi syksynä. C:n mielestä tämä tv-sarja-addiktioni on vain hyvä juttu, sillä minä en yleensä muissa asioissa joudu tällaisten pakkomielteiden valtaan. Harmi että suurin osa sarjoista pilataan venyttämällä niitä niin pitkiksi kun katsojat vain suinkin jaksavat pysyä mukana, kuten esimerkiksi True Blood, Six Feet Under, Lost, Desperate Housewives... mitä näitä nyt on. Ainoa joka jaksoi innostaa kausi kaudelta oli 24. Sillä vaikka aihe olisi miten ällö tahansa, niin Jack Bauer nyt vaan on Jack Bauer. 

Tai no, jos nyt totta puhutaan, niin samaan aihepiiriinhän myös tuo tämänhetkinen koukutukseni kuuluu, nimittäin kyseessä on Homeland. Sen lisäksi olen jaksanut innostua loppuun asti myös Breaking Badistä ja uusimpana suosikkinani on Orange is the new black, joten näköjään jenkkisarjat täynnä rikollisuutta ja terroristeja uppoaa? Karseeta. No, katson minä muitankin, kuten esimerkiksi Nashvilleä. En kylläkään tv:stä, sillä minulle sopii niin paljon paremmin maratonikatselu kuin kerran viikossa-kidutus. Tosin pienen lapsen kanssa tuo maraton-homma ei enää oikein toimi, sillä enää en voisi kuvitellakaan viettäväni koko viikonloppua täysin "hunningolla", silmät jomottaen katsomassa 24:n koko tuotantokautta putkeen... nykyään tuo maraton-katselu tarkoittaa paria jaksoa illassa... mutta parempi näin! 

Suositelkaapa siis minulle jotain uutta koukuttavaa sarjaa ja kertokaa kumpi on parempi, sarja-maraton vai perinteisesti kerran viikossa? 

Ja tämähän on täyttä lavastusta... sillä mitä ihmettä tuolla näkyy?? 


SHARE:

6 kommenttia

 1. Maratonkatselu on parhainta! Netflixistä oon löytäny viime aikoina yllättävän paljon katottavaa kun normisarjat on ollu joulutauolla... Homelandia ja Nashvillea katon itekin, vaikka nyt oonkin "säästäny" uusimman Homeland-kauden, jotta voin sit nautiskella koko kauden pituisella maratonilla kunhan saan ensin aloitettua. Mulla on paha tapa säästellä joitain sarjoja koneella kunnes inspiraatio yhtäkkiä iskee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Netflixissä mäkin kattelen, mutta harmi kun siellä on monesta sarjasta vaan osa jaksoista ja sitten kun on juuri sopivasti koukuttunut niin niitä pitääkin alkaa kaivelemaan muualta... kuten tuo Homeland. Tuo säästely on tuttua myös ;)... itseasiassa hyvä kun muistutit, olishan mulla pari sarjaa keskeneräisenä!

   Poista
  2. Piti vielä tulla sanomaan, että tällä hetkellä katon Netflixistä Life Unexpected... katoin sen jo silloin kun se tuli, mutta kaks kautta menee uudelleenkin aika sutjakkaan. :)

   Poista
  3. Hihaa! Juu niin menee! Päätin meinaan katsoa että mistä on kyse ja hurautin tällä viikkoa kaikki jaksot! Olihan se vähän hassu mutta niin leppoinen että siihen fiilikseen jäi koukkuun :).

   Poista
 2. Minäkin suosin maratoneja.tietokone on telkkarini ja sitä kautta tulee ladattua.minäkin olen koukussa Homelandiin...sw on muuten alunperin israelilainen sarja,josta tehtiin amerikkalainen versio ja kolmannen kauden alkujaksot ontäällä kuvattu.Nyt on uutena koukuttavana sarjana the Blacklist,jonka tähän asti ilmestyneet jaksot katsoin melkein putkessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itseasiassa googletinkin sarjaa ja huomasin sen olevan alunperin israelilainen! Olisi mielenkiintoista nähdä miten se alkuperäinen menee, vaikka toisaalta tuntuukin ehkä vähän ahdistavalta aloittaa alusta samasta aiheesta... Täytyy tutustua tuohon Blacklistiin! Kiitos vinkistä!

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig