Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 16. joulukuuta 2013

Täysin satunnaisia otoksia

Sain taannoin Memmulta Martiniquelta haasteen (kiitos siitä!), johon olin jo aikaisemmin ottanut osaa. Päätin kuitenkin toteuttaa haasteen siltä osin, että vastasin Memmun tekemiin kysymyksiin... ja koska tällaiset kysymyspostaukset ovat mielestäni parhaita kuvitettuina, piti mukaan saada "asianmukaisia" kuvia, joka koituikin lopulta aika haasteelliseksi (eikä vähiten siksi, että kaikki koneella ovat kuvani näyttävän vain kysymysmerkiltä mustalla pohjalla, kivaa). Niinpä tästä tuli lopulta aika kummallinen suttuisten kuvien ja sekalaisten vastausten kokoelma, mutta mitäs pienistä!

1. Kerro joku itsellesi käynyt nolo moka/sattumus. 

No tämän taisin jo joskus täällä kertoa, mutta kerrotaan uudestaan, koska tämä tuli ensimmäisenä mieleeni: 

Kun liian pieni iltamekko putosi päältäni keskellä tanssilattiaa ystäväni häissä, paljastaen toisen rintani. Kaiken kruunasi se, etten huomannut asiaa ennen kuin C tsuumaili videokuvaa minun suuntaani... 

Siinäpä se, kaikessa räikeydessään, puolivalahtaneena jo tuossa vaiheessa!

2. Mitä haluaisit kehittää itsessäsi?


En osaa pitää järjestystä yllä... jätän kaikki tavarat hujan hajan, jonka vuoksi minun pitäisi koko ajan olla siivoamassa. Siitä on tullut varsinkin nyt lapsen kanssa todella iso ongelma. Olen jo miettinyt hankkiutuvani johonkin kehityskurssille siinä toivossa että joku kaunis päivä toteaisin päässeeni tästä ongelmasta eroon. 


3. Kuva esineestä, jolla on tunnearvoa sinulle


Isoisän puinen purnukka...

4. Tiedätkö paljon suvustasi, ja onko suvun historia tärkeä sinulle?


Tiedän kohtalaisen paljon ottaen huomioon miten vähän olen tekemisissä sukulaisteni kanssa. En tiedä onko se minulle loppujen lopuksi niin tärkeää, mutta olen kovin utelias... ja onhan se hyvä tietää omista juuristaan. Sen sijaan C:n suku on minulle hyvin läheinen vaikka asuvatkin kaukana. Olen ollut mukana sukujuhlissa ja suvun historia on luultavasti tutumpi kuin omani...


5. Bravuurireseptisi (plus ohje, kiitos!)


Tähän minun on kai turha yrittää väkisin keksiä mitään. Ei minulla mitään bravuureita ole...


6. Mistä aistista luopuisit, jos olisi pakko ja saisit valita?


Hajuaistista. Joskus ihan mielelläni.


7. Mikä on paras elämänohje, jonka olet saanut/kuullut?


Edesmennyt kummisetäni toi minulle noin 20 vuotta sitten matkoiltaan kirjanmerkin, johon on kirjoitettu roomalaiskirjeen luku 12 englanniksi. Vaikka itse raamattu onkin jäänyt pölyttymään kaappiin, niin tuo kirjanmerkki on kulkenut mukanani siellä sun täällä. Siitä löytyy itse kullekin monta kohtaa joita voi pitää hyvinä elämänohjeina, uskonnollisesta vakaumuksesta huolimatta.. kuten nämä pari juttua, jotka haluaisin monien ihmisten ympärilläni myös ymmärtävän: 


Älkää mukautuko tämän maailman menoon, vaan muuttukaa, uudistukaa mieleltänne.

Älkää pitäkö itseänne muita parempina, vaan asettukaa vähäosaisten rinnalle. Älkää olko omasta mielestänne viisaita.
8. Millainen olit teini-ikäisenä?

Pikku-teininä kamalan kyllästynyt tuppukylääni. Istuin tietokoneella, chattailin ja haaveilin maailmasta. Halusin olla valokuvaaja tai elokuvaohjaaja. Isompana teininä ihan kauhian rakastunut C:hen ( juu juu, olen edelleenkin hahah), laiska tekemään yhtään mitään lukiossa ja hyvin väsynyt koska kävin töissä Mäkkärissä ja chattailin yöt C:n kanssa (silloin kun en ollut Santo Domingossa)...


9. Millä sivustoilla yleensä surffailet netissä?


Viime aikoina en paljon muualla kuin blogeissa.. 


10. Ärsyttävin piirre ihmisessä?


Itsekeskeisyys, röyhkeys ja brassailu.


11. Millainen on suhteesi ruokaan? 


Syön ihan hirveästi. Olen kammottavaa seuraa nälkäisenä. Paska kokki. Haaveilen Michelin-ravintoloista. Luomu-vauhko. Suurin osa rahoista uppoaa ruokakauppaan. Inhoan syödä lihaa mutta tällä hetkellä syön kuitenkin. 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig