Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 10. joulukuuta 2013

Pitkä lauantai

Kuinka hassua onkaan olla yhdessä kotona näin monta päivää putkeen ja nukkua päikkäreitäkin koko kolmikon voimin.. vai pitäisikö sanoa voimattomuuksin? Tuntuu kuin lauantai olisi kestänyt jo viisi päivää putkeen! Nyt kun vielä saisi itsensä vähän virkeämmäksi, niin kaikki olisi vallan hyvin. 
Joka ilta lupaan itselleni että huomenna aloitan urheilemaan, mutta kun pelkkä arkirutiini tuntuu kunnon urheilusuoritukselta, on mahdotonta saada itsestään irti sen enempää. 

Voisiko joku pliis tulla repimään minut ylös ja vetämään edes puolen tunnin treenin jonkun jumppavideon äärellä? Annoin itselleni lisäaikaa siihen asti, että O täyttäisi kuusi kuukautta. Nyt kun sekin rajapyykki on jo ylitetty (!!), on minun pakko tehdä jotain, tai muuten en yleisen velttouden lisäksi tule ikinä pääsemään eroon tästä kammottavasta raskausmahastani. 

Siinäpä olisikin aihetta ihan omalle postaussarjalle... "Raskauden jälkeinen pömppöpätsi, kuinka siitä päästään eroon?" Tässä toki tulee ottaa huomioon, että minulle tehtiin sektio, jonka vuoksi vatsalihakset kaipasivat hieman pitemmän lepoajan kuin normaalisti synnytyksen jälkeen. Kaikesta huolimatta, nyt tämä pömppis alkaa jo ottaa päähän ihan kunnolla. Maha on kutakuinkin samoissa sfääreissä kuin silloin kun innoissani esittelin raskausmasuani viime tammikuussa. Ainakin iltaisin. Ei kiva. 

No, joulu on ainakin aloitettu kovin amerikkalaiseen tyyliin muovikuusen hankkimisella ja kuvia on räpsitty isoista silmäpusseista huolimatta...


SHARE:

4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Hihah! Tontut löytyivät jostain niinkin hienosta paikasta kuin Hong Kongista.. siis ihan täältä Espoon Honkkarista :P

   Poista
 2. Mulla tuo raskauden jälkeinen pömmpis on tainut tulla jäädäkseen. Tyttö täytti just 2 vuotta ja vielä on suunnittelu-vaiheessa tuo liikunnan aloittaminen :) Toivottavasti saat itsesi motivoitua, liikunta kuitenkin kummasti piristää olo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih! Noh.. tätä mäkin pelkään... en ikinä unohda kun tätini esitteli mahaansa harmitellen että miksei silloin aikanaan heti raskauksien jälkeen hankkiutunut siitä eroon :D... mutta noh, eipä sellaset asiat nyt oo niitä maailman tärkeimpiä!! :)

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig