Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 20. joulukuuta 2013

Paljonko täytyy maksaa?

Jotta saa hyvää dödöä? 

Kaksi vuotta olen kahlannut läpi eri deodorantteja, jotka eivät sisällä alumiinia. Olen myös kirjoittanut asiasta muutamaan otteeseen, joten aihe alkaa olla aika kulunut. Vielä kuluneemmat alkaa olla minun hermoni asian suhteen. Vieläkään en ole löytänyt sitä yhtä, johon voisin luottaa. Toinen toistaan pettureimpia kaikki... vaikka käyttäisi kahta samaan aikaan. Silti en haluaisi luovuttaa. 

Aluksi pöyristyin useimpien alumiinivapaiden ja monessa tapauksessa ekosertifioitujen tuotteiden hintaa, mutta vähitellen totuin siihen, että parin euron sijaan satsasin uuteen deodoranttiin lähemmäs 15 euroa. Kun sitten elokuisella Espanjan matkalla ostin paikallisesta halpisruokakaupasta eurolla luomudödöä, joka toimi ihan yhtä hyvin (eli huonosti) kuin Suomessa apteekista ostamani 14,90 e maksanut stikki, olin hieman masentunut. 

Päätin tuskastella läpi syksyn huonoilla deodoranteillani, joita oli alkanut jo löytyä jokaisesta kaapista ja kopasta, mutta tällä viikolla en enää kestänyt. Marssin kauppaan ja hintaa katsomatta kaappasin mukaani taas yhden uuden koekaniinin, Biothermin Deo Puren. 25 euroa. Nyt parin päivän käytön jälkeen voin sanoa, että olen positiivisesti yllättynyt, mutten ehkä vielä vakuuttunut. Täytyy vielä ahdistella C:tä muutamaan otteeseen käsivarsi ojossa "No, haisenko, haisenko?!" (voi raukkaa...) ennen kuin uskallan sanoa että tämä toimii. 

Mutta oikeasti, täytyykö maksaa 25 euroa että saa toimivan alumiinittoman dödön? No, kaikki on toki suhteellista ja voisin myös sanoa, että halpahan tämä on, minä kun en muutoin pahemmin kuluta esimerkiksi hajuvesiä, mutta kuitenkin... onhan se 25 kertainen hinta verrattuna siihen espanjalaiseen!


SHARE:

12 kommenttia

 1. No onpa kallista....Itse käytän tällaista amerikkalaista mineraalikividödöä,joka täällä maksaa noin 6-8 euroa ,ja ainakin minä olen ollut tähän erittäin tyytyväinen.Oliskohan tätä Suomessa? Jos ei ,niin ainakin iHerbiltä kai voi tilata...

  http://www.iherb.com/Naturally-Fresh-Deodorant-Crystal-Fragrance-Free-4-25-oz-120-g/14322

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo tuota nähnyt täällä, mutta paria muuta mineraalikiveä olen koittanut, eikä ne oikein minulle tepsi :(. Kamala hikikainalo ilmeisesti oon... mutta täytyypi katsoa, jospas tuo vaikka olisi jotenkin parempaa?

   Poista
 2. Oletko kokeillut niin "radikaalia" ratkaisua, kuin pelkkää aloe veraa? Itse käytin jossain vaiheessa Foreverin Aloe Vera geeliä (en sitä juotavaa, vaan iholle laitettavaa). Saattaa löytyä muitakin vastaavia. Se toimii tosi hyvin - ja omituista kyllä, huomattavasti paremmin, kuin saman firman deodorantti :). Jotkut väittävät, että myös kookosöljy toimii. Kannattaa ainakin kokeilla. Molemmat aineet ovat ainakin jossain määrin antibakteerisia. Tosi tiukassa paikassa ei toimi varmaan oikein mikään "pehmeä" versio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloe veraa en olekaan vielä testannut!! Täytyypi koittaa. Kiitos vinkistä! :) Muuten olen kyllä käyttänyt aloe-geeliä ja juomaakin, eli täytyypä koittaa!! Kookosöljyä olen koittanut, mutta ei sekään oikeen toiminut :(... mutta joo, eipä ne varmaan urheillessa mikään oikeen toimi, mutta kunhan nyt edes ihan normaalissa oleilussa joku kestäisi.

   Poista
 3. Mulla oli vähän sama ongelma jokunen aika sitten, kun en halunnut enää käyttää alumiinidödöjä. Ostin kividödön, joka osoittautui aika surkeaksi, sillä hikoilin vähemmän ilman dödöä kuin sen kanssa... Sen jälkeen oon yleensä ollut ihan reilusti käyttämättä dödöä, ja joskus suhautan kainaloon sitä mitä kaapissa sattuu olemaan, nyt siellä on jenkkireissulta ostettua alumiinimyrkkyä, sillä annoin periksi. Onneksi en hikoile normaalioloissa ihan kauheasti, mutta olishan se mahtavaa jos oikeasti löytyis hyvä myrkytön dödö, joka toimii. Eli odotan innolla mikä sun loppukaneetti on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on tullut jo muutama viikko käytettyä tuota hintakeisaria, mutta kyllä se tosiaan aika hyvin toimii, eli jos ei hikoile niin herkästi kuin minä, niin varmasti tuo on hyvä valinta... mä tosin taidan jatkaa etsintää, jospas joku muukin toimisi!

   Poista
 4. Mulla on ollut sama ongelma ja olen käynyt varmaan tuhat dödöä läpi. Lopulta jokainen rupeaa haisemaan jo itsestän mun iholla pahalta, joten sit on aika vaihtaa kokonaan merkkiä. Tuosta Biothermistä tykkäsin myös jossakin vaiheessa, sitä muuten saa usein tarjouksesta esim. Hulluilta päiviltä tai Sokoksen 3+1:stä. Nyt olen ollut pitkään tyytyväinen tähän: https://www.hyvinvoinnin.fi/crystal-body-deo-stick. Ei haise yhtään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä Heidi!! Täytyy varmaankin testata myös tuota!!

   Poista
 5. Ai niin unohdin mainita, että olen aikaisemminkin kokeillut kerran tai kaksi mineraalikiveä dödönä mutta ne ei mulla pelittäneet juurikaan. Olen sen takia aivan ihmessäni, että tää on näin hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ei mullakaan oo toimineet, mutta jos sullakin tuo toimii niin ehkä minullakin... :)

   Poista
 6. Vanha juttu jo, mutta sama homma. Olen kokeillut läpi melko monta luonnollisempaa dödöä. Ehkä paras on ollut Desert Essencen Dry by Nature -deo. (stikki).
  Ostin sen joskus iHerb.comista.

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig