Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 6. joulukuuta 2013

Kotona

Vihdoinkin kotona! Kolme viikkoa sairaalassa toivat kyllä taas uutta perspektiiviä tähän elämään. Päässä on niin paljon ajatuksia, etten ole vielä oikein ehtinyt prosessoimaan sitä kaikkea. Tilanne Oliverin kanssa muuttui moneen otteeseen, milloin oltiin lähtemässä kotiin, milloin jäämässä taas ainakin viikoksi lisää. Välillä oli rauhallinen olo, välillä pelotti ja joskus itketti. Toisinaan taas otti päähän ihan hirveästi kun pikkuinen ei pystynyt osaston olemattoman äänieristyksen vuoksi nukkumaan joinain öinä kuin puolen tunnin pätkissä... Todella väsyttävää siis kaikin puolin siellä olo, mutta ehkä sitä nyt kuitenkin osaa suhtautua näihin rytmihäiriöihin paljon rauhallisemmin, kun niitä on kerta toisensa jälkeen seurannut monitorilta huomaten, että ei se potilas itse edes ehtinyt huomaamaan että jotain on meneillään. Nyt siis vain toivomme, että uusi lääkitys pitäisi rytmihäiriöt minimissä sekä niin lyhyinä, ettei sairaalaan tarvitsisi enää edes lähteä. 

Nyt kun katsoo taaksepäin näitä viimeisiä kuutta kuukautta, niin on pakko myöntää, että minulla on ollut aika rankkaa. Toki myös onnellista, mutta tällä hetkellä olen sen verran uupunut, etten toivo mitään muuta kuin että saisimme edes tämän joulukuun viettää rauhallisesti kotona, iloita yhdessäolosta (C:n ollessa myös lomalla) ja viettää ihanan joulun... 


SHARE:

24 kommenttia

 1. Toivottavasti kaikki nyt sujuu hyvin pikku hymypojan kanssa,tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kuva! Onpa hyvä että kaikki näyttäisi olevan vähän valoisammalla kantilla nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miss J! Viime päivät ovat sujuneet ihan hyvin. Ei ainakaan olla havaittu yhtään rytmihäiriötä :).

   Poista
 3. Kaikkea hyvää ja toivon mukaan rauhallista yhdessäoloa rakkaitten kanssa!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa että ootte vihdoin päässyt kotiin! Toivottavasti teillä koittaa nyt rauhallisempi arki ja sarja pitkiä yöunia.

  Ihan valtavan suloinen kuva Oliverista taas <3

  -Rosa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan... yöunet ovat huomattavasti parantuneet.. vaikka kyllä ne aika lyhyiksi silti tuppaa jäämään kun ei osaa mennä tarpeeksi ajoissa nukkumaan kun pitää kaikkea tällästä bloggailuakin harrastaa.. haha.

   Poista
 5. Suloinen kuva! Ja ihanaa, että olette nyt kotona! Toivon kovasti, että saatte nyt nauttia joulun ajasta rauhassa kotona. <3

  VastaaPoista
 6. Jaksamisia sulle Eveliina! Varmasti on ollut rankkaa! Oikein ihanaa joulua teidän koko perheelle <3

  VastaaPoista
 7. Voi mikä vekkuli sieltä pilkistää :) Toivottavasti nyt on vihdoin lääkitys kohdalleen. Hyvää ja rauhallista joulua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suklaasydän ja hyvää joulunodotusta myös sinne! :)

   Poista
 8. Toivotaan että rankin on nyt ohi ja että saatte aloittaa vauva-arjen kotona. Sitä ei aina tajua miten paljon on onnea elämässä ihan jo vain se että on terve. Rauhallista joulua ja iloista yhdessäoloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Niin monet asiat joita muutoin pitää tärkeinä tuntuvat niin turhilta silloin kun puuttuu se yksi tärkeimmistä, eli terveys... Kiitos ja samoin sinne teille! :)

   Poista
 9. No on todellakin ollut rankkaa, voin vain yrittää kuvitella kaikkia huolta, pelkoa ja toisaalta onnea kaiken keskellä. Mukavaa joulun aikaa, toivottavasti saat(te) levätä ja nauttia yhdessäolosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... mutta toivotaan että nyt olisi edessä rauhallisempi jakso... kiitos ja mukavaa joulua sinulle myös!

   Poista
 10. Hurjasti tsemppiä teidän perheelle! Toivotaan että nyt saatte nauttia kotona loikoilusta (tai treenailusta, viitaten tuohon tuoreempaan postaukseen) nyt ihan olan takaa!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inka!! Treenien aloitus on vieläkin vähän jäissä mutta muuten ollaan onneksi saatu nauttia oleskelusta.. toivotaan että näin myös jatkuu! :)

   Poista
 11. Paljon jaksamista ja ihania aikoja nyt joulun(kin) alla koko perheelle! Aivan ihana kuva, miten suloinen toinen onkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Johanna ja kivaa joulunaikaa myöskin!! :)

   Poista
 12. Aion lahjoittaa tänä vuonna joulukorttirahat lastensairaala hankkeelle. Nää sun postaukset luettuani menen tekemään sen heti. Tsemppiä ja jaksamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea!! On niin kiva kuulla kuinka monet ottavat osaa rahankeruun! Juuri kuulin kuinka yhden tutun vauva lakkasi syömästä kokonaan lastenklinikalla ollessaan.. äiti ei mahtunut yöksi osastolle ja tyttö taisi loukkaantua täysin.. :(. Itse en kyllä olisi kyennyt O:ta jättämään sinne yksinään.. ja kiitos tsemppauksista! :)

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig