Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulutunnelmaa

Kuinka ihanaa! Selvisimme jouluun asti ilman uusia sairaalareissuja!Ps. Voisko olla mitään vaikeampaa kuin ottaa alituiseen liikehtivästä vauvasta kuvaa ilman salamaa vuoden pimeimpään aikaan?
SHARE:

16 kommenttia

 1. Ihana pikku tonttu! Feliz navidad!

  VastaaPoista
 2. Söpö ihana Oliver :) Hyvää joulua teille!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa joulua teillekin, tuo vauva näyttää kyllä niin suloselta että nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, Oliver lähettää pusuja! Hyvää uutta vuotta Inka!

   Poista
 4. Voi suloisuus mikä kuva.
  Toivoen Joulun ajat sujuivat mainiosti siellä!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja näin vähän jälkikäteen, IHANAA joulua teille, toivottavasti joulukin meni ilman sairaalareissuja!! Meillä ei... Mutta nyt on onneksi kaikki kunnossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvää uutta vuotta sinne! Ja hyvä että nyt on kaikki kunnossa!! :) <3

   Poista
 6. Ihana blogi sinulla! Tulin kurkkimaan kun aloittelen juuri "blogiuraani" samanlaisesta aiheesta. Meilläkin pulistaan kahdella kielellä ja meiltäkin löytyy Oliver, ei kylläkään niin suloinen kuin tuo teidän! :D Blogisi nimi nappasi silmään, ihanasti keksitty! Olen työskennellyt kuubalaisten kanssa ja he nimesivät Suomen "Nonilandiaksi", koska suomalaiset sanovat heidän mukaansa joka väliin "no ni". Ihanaa alkavaa vuotta teidän perheelle, tulen varmasti kurkkimaan blogiasi uudelleen! ¡Feliz Año Nuevo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Menninkäinen!! Kävinkin lukemassa blogiasi - jään seurailemaan myös jatkoa!! :) Kiva että tykkäät blogin nimestä, joillekin se saattaa ehkä kuulostaa hassulta... ja tuo no ni on kyllä niin totta! Myös C hokee aina noni noni! Feliz año!!

   Poista
 7. Oijoi ihania joulukuvia! Ja hyvaa alkanutta vuotta 2014! Voitit blogi arvonnassani mobile pursen, joten laittaisitko osoitteesi minulle (sugarantelope @ gmail.com), niin postitan sen sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sugar ja samoin!! Ja voi jee!! Kivaa! Kävin jo laittamassa sulle spostia!! :)

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig