Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 5. marraskuuta 2013

Jos mikään muu ei auta

Niin tämä auttaa:Ei siis mikään ihme, että tätä on katsottu yli 100 miljoonaa kertaa. Yksistään meilläkin varmaan 100. Olkoot kukin mitä mieltä tahansa vauvojen videoiden ja tv:n katselusta, mutta ehkei tämä Animal song sitä keskushermostoa sen enempää vioita kuin pää punaisena huutaminen esimerkiksi ulkovaatteita puettaessa tai turvaistuimessa istuttaessa. Silloin on otettava ne järeimmät aseet esiin.Ja jos blogin virkoamiseen ei mikään muu auta kuin uudet tuulet, niin eiköhän se ole aika vähän hullaantua ja ryhtyä kirjoittelemaan myös toisaalle. Nimittäin tänne.

En nyt ainakaan vielä ole täältä bloggerista poistumassa, sillä onhan tässä blogissa niin paljon kaikkea läpinää jota en nyt ihan ensimmäisenä tuonne toisaalle olisi sepittämässä... mutta elämässä kaipaa aina jotain uusia projekteja, niin olkoon tämä nyt yksi sellainen. Oman ajan vähäisyydestä huolimatta.
SHARE:

4 kommenttia

 1. Meiän Kisu kuuntelee samaa kappaletta!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih :D!!! Toimii siis ainakin dommarilapsiin ;)...

   Poista
 2. Ha ha, meillä ei tuota VIELÄ oltu kuunneltu, nyt varmaan sitäkin enemmän. Ja hei mahtavaa että lähdet Lumipalloilemaan!! Ehditkö muuten kahvittelemaan sunnuntaina, olisi kiva nähdä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehe, voih ei.. no meillä tuo on pelastanut monta kertaa... mutta onneksi mun oma laulaminenkin riittää aina välillä ;). Ja juu, oon myös innoissani Lumipallosta!! :) Ja laitapa facessa sunnuntaista niin katsotaan joskos pääsisin!! Olisi tosi kiva nähdä!! Aamupäivä menee varmasti isänpäivän merkeissä - sitä kun vietetään meillä kotona nyt ekaa kertaa ;).

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig