Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 9. marraskuuta 2013

Häävalssi

Mitä siitä seuraa kun kaksi tanssitaidotonta tyyppiä harjoittelevat häävalssinsa- tanssinsa häitä edeltävänä päivänä? Tässä vastaus, olkaa hyvät (nyt kun vihdoinkin olemme saaneet kasan videomateriaalia rapakon takaa)!


baileboda from Eveliina Ylönen on Vimeo.

Carlos varmasti saa slaagin kun huomaa että olen ladannut tämän tänne, mutta... eihän se nyt niin kamalalta näytä. Ja sen siitä saa kun ei suostunut lähtemään tanssitunneille. Dommarilaisen ylpeys kun ei kestänyt lähteä opettelemaan merengueä (dommarilaisten kansallistanssia) SUOMESSA kuubalaisten opetuksella... Sitäpaitsi minä se olin se joka sössi valssi-osuuden ja merengue-osuudessa pyörin tyylittömästi minne sattuu. Hih. No, mutta ihanaa oli. Pääasia että tanssimme, eikös? 

SHARE:

10 kommenttia

 1. Teidän häät näyttää niin satumaisilta, siis ihan uskomaton miljöö, ja tunnelma. AH! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, kyllä, paikka on kyllä niin ihana... sinne aina haluan takaisin... ja häätkin tosiaan olivat tosi kauniit ja tunnelma aivan ihana.. kivaa kun voi vielä näinkin jälkikäteen fiilistellä tätä kautta teidän kanssa ;).

   Poista
 2. Yhdyn täysin Saanan kommentteihin ja lisään että te näytätte IHANILTA!! =)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana! Ja tää tuli jotenkin niin loistavaan saumaan, sillä meillä on just häävalssi tai -tanssi ollu viime aikoina tapetilla. Ja en kestä miten hauskaa teillä on ollu ja näytätte just niin onnellisilta, kuin määki haluaisin meidän näyttävän oman häätanssimme aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, meillä tuo tanssi-juttu oli kyllä vähän hankala, kun kumpikaan ei tosiaan osaa tanssia, mutta minä silti rakastan tanssi-juttuja, kun taas Carlos ei yhtään tykkää ees tanssia.. hah.. siinä sit vielä edellisenä iltana hääsviitissämme kinasteltiin asiasta, mutta lopulta kaikki meni hyvin onnellisesti. Kun vain ottaa rennosti ja keskittyy vaan toiseen, niin varmasti sitä näyttääkin onnelliselta. Ainakin meillä koko hääpäivä oli niin paras että ei siinä muuta pystynyt kuin oleen onnellinen. Kaikki pienet epäkohdat oli toisarvoisia..

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig