Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 3. syyskuuta 2013

Niin ihanaa kun ei tarvitse mennä minnekään...

Parasta äitiyslomassa lapsen lisäksi? Se tunne iltaisin, että aamulla ei tarvitse mennä minnekään. Varsinkin nyt kun syksy tekee tuloaan ja reissun jäljiltä menovimma on täysin laantunut, on niin ihanaa kun saa vaan olla kotona. Töihin en ole kaivannut takaisin sekuntiakaan. En edes niinä päivinä kun pikkuinen on huutanut kuin palosireeni. Välillä on meinannut pinna palaa, mutta eipä tuon tarvitse kuin yksi pieni hymy antaa niin päiväni on tehty. Ja sitä hymyä kyllä riittää! 

Päivä päivältä mennään parempaan suuntaan, mahavaivat ovat helpottaneet ja kaikki ympärillä alkaa kiinnostaa niin paljon, ettei sitä enää niin paljon itkeä ehdikään... paitsi silloin kun tyyppi päättää jostain asiasta loukkaantua ja vetää huulensa mutrulle, joskus syystä täysin tuntemattomasta. Niskani tosin ovat kaikesta tästä kolmen kuukauden kanniskelusta sen verran jumissa, että eilen alkoi ihan oksettaa. Apu oli onneksi yhden puhelinsoiton päässä ja akuutein jumi on nyt selätetty.  

Voisi sanoa, että oli aika ennen Barcelonan matkaa ja on aika sen jälkeen. O muuttui tuona aikana niin paljon, että ehdin jo pelkäämään, että sikäläinen ruoka ja ympäristö sopi pikkuiselle paljon paremmin. Kaiken tuon reissaamisen seurauksena rohkaistuin itsekin, sillä nyt olen jo uskaltautunut matkaamaan O:n kanssa kaksistaan bussilla pitkin Espoota. O:kin on ehtinyt jopa flirttailemaan kanssamatkustajien kanssa saaden kehuja suloisuudestaan. 

Kyllä tästä vielä hyvä kotisyksy aikaiseksi saadaan, vaikka aikaisemmin vähän pelkäsin, että syksyn tullessa saisin jonkun slaagin. Tähän mennessä olen saanut aikaiseksi vain sisustusvimman. Sekin on siis vihdoin palannut... mutta siitä lisää myöhemmin. 


SHARE:

6 kommenttia

 1. Niin se matkailu vaan muuttaa kaiken, huippua! Ja aivan tajuttoman suloinen tuo kuva sun elämän miehistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se matkailu vaan parasta. Ja kyllä - onhan ne söpöjä, hihih :P.

   Poista
 2. Olipa ihana lukea teidan kuulumisia ja niin mukava kuulla etta O:n kanssa matkustaminen sujui noin hyvin :) voih O nayttaa niin suloiselta<3
  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kun tälläiset höpinät kelpaa luettavaksi!, ♥

   Poista
 3. Kuvassa O ja isä näyttävät niin toistensa näköisiltä;D
  Asian vierestä,tuli nyt mieleen tänne blogiin tullessa että Juan Luis Guerra esiintyy täällä ensi kuussa.Tiketit vaan ovat niin tyyriitä että ehkä tyýdyn kuuntelemaan levyhyllyssäni olevia Guerran CD:tä.

  VastaaPoista
 4. Ne tosiaan on hyvin toistensa näköisiä... ja myöhemmin ehkä vielä enemmän jos ja ku O:n tukka kihartuu...
  Ja voih, tänne Juan Luisia saa kyllä odottaa...! Tosin mä oon niin huono konserteissa kävijä että totean että kyllä se kotona kuuntelukin on ihanaa! :)

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig