Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Independència, socialisme i feminisme

Takaisin kotona. Viimeiset reissupäivät hujahtivat ohi niin nopeasti, että reissubloggailu jäi aika lyhyeen. Tapasimme kavereita ja yritimme olla liikkeellä mahdollisimman paljon. Pariin otteeseen kävimme Barcelonan puolella, mutta maisemien kuvailut jäi aika vähäiseen.

Yhteen asiaan kiinnitin erityisesti huomiota, nimittäin Katalonian itsenäisyysliikkeen vahvistumiseen. Toki kyseinen meininki on ollut näkyvillä aiemmillakin visiiteillä, mutta nyt tuntui että sen kannattajat ovat yhä enemmän näkyvillä.Meidän liikkuminen missä tahansa oli aika huvittavaa, kunnon letka rattaita ja pikkuihmisiä... Tai no, huvittavaa ja huvittavaa, normaalia meininkiä kaiketi, mutta huvittavaa minulle joka en vielä ole täysin tottunut tällaiseen perhe-meininkiin.

Autoon pakkautuminen oli myös aikamoista säätämistä ja oma taiteenlajinsa. Onneksi kaverilla on seitsenpaikkainen auto takakontista vedettävine lisäistuimineen, johon onnistuimme sullomaan seitsämän ihmistä ja kolmet rattaat. 
Ulkona syömistä ja kaikkia niitä kivoja kahviloita ja jätskibaareja jään kyllä kaipaamaan. Täällä Espoon pelloilla kun ei oikein aamupaloja lähikahviloissa harrasteta...


Instagramin puolelta löytyy ainoa turistiperhepotretti, joka otettiin Casa Batllón edustalla. Senkin minä onnistuin ensin sekoittamaan hashtagissa tämän kuvan Casa Milán, eli La Pedreran kanssa. Hyi mikä moka arkkitehtuurihistoriaa opiskelleelta. Hahah. Taitaa olla intressit vähän muuttuneet vuosien varrella...SHARE:

3 kommenttia

 1. Tosi kiva lukea näitä reissupostauksia näin jälkikäteenkin kun en ihan reissun päällä ite ehtiny. Mahtava että pääsitte reissun päälle ja Barcelona oli varmasti mainio kohde!

  Ootan innolla lisää juttuja teidän reissusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän saada reissujuttuja vielä aikaiseksi! :) Barcelona oli helppo kohde kun vastassa oli monta kaveria jotka ovat samassa vauva-vaiheessa :D. Ei tarvinnut panikoida ollenkaan.. vaikka silti vähän panikoin :D.

   Poista
 2. Harmi ettei enää nähty.. unohdin tosiaan puhelimen loman ajaksi kotiin, joten vasta eilen sain viestisi. Kiva, että loppuloma sujui kuitenkin mutkitta! :) ens viikolla täällä taas independencia liput raikaa kun 11.9. lähestyy.

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig