Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Hääpäivän viettoa kylpylässä kera kaksikuisen vauvan

Nyt voisinkin vaihteeksi palata takaisin elokuisiin tunnelmiin. Viime kuun alussa meinaan pähkäilin ja kyselin teiltäkin mitä voisimme tehdä ensimmäisenä hääpäivänämme. Koska mitään sen kummempaa ideaa ei mieleen tullut, päätimme lopulta mennä kylpylään, siitäkin huolimatta että itse kylpylän puolella joutuisimme käymään erikseen. 

Valinta oli onnistunut, sillä kylpylähengailu oli oikein kivaa ja rentouttavaa vaihtelua jopa kaksikuisen vauvan kanssa. Kohteeksi valikoitui Naantali Spa Hotel. Se oli meille entuudestaan tuntematon ja juuri sopivan matkan päässä kotoa. Viikonloppu oli mitä kaunein ja Naantalin kylpylän ympäristö loi kivan resort-tunnelman suomalaisittain. Ruoka Naantalin Spa Hotellissa osoittautui todella maukkaaksi. Juhlistimme hääpäiväämme myöhäisellä illallisella O:n nukkuessa vaunuissaan pöydän vieressä. Nostimme maljat tyylikkäästi tuoppi vastaan maitolasia. Lopulta beibi tietenkin heräsi ja vaati osuuttaan illallisesta, joten Carlos jäi yksinään nauttimaan ruokansa loppuun kun minä ja vauva siirryimme sviittimme puolelle. 


Huoneemme tosiaan oli uusitun kakkoskerroksen sviitti, joka nyt ei mitenkään ylellinen ollut, mutta kaikinpuolin mukava kingsize vuoteineen ja tunnelmavalaistuksineen. Muutoin hotellissa olikin hieman menneiden vuosikymmenten tunnelma, muttei mitenkään häiritsevästi. Olin kuitenkin tyytyväinen että olin valinnut juuri tuon uusitun kerroksen huoneen.


Itse kylpylään olin kylläkin hieman pettynyt. Mitään hierontapalveluita tai muita ei tullut testattua, mutta varsinainen allas- ja saunaosasto oli sen verran mitäänsanomaton, että tuskinpa enää lähtisin Naantaliin asti kylpemään. Sukellus ulkoaltaaseen aamuauringossa oli toki hyvin mieltä raikastava hetki, jollaista ei esimerkiksi muutoin parempana pitämästäni Vantaan Flamingo Spasta löydä.

Itse hotelli oli sen verran iso, että sieltä löytyi mukavan paljon tilaa kuljeskella ympäriinsä vauvaa nukuttaen. Myös ulkoa löytyi kiva rantareitti, jota kuljimme auringonlaskua katsellen. Puuttumaan tosin jäi kunnon all-inclusive-nautinto, joka niin hyvin olisi sopinut tunnelmaan... Olisi ollut niin mukava unohtaa lompakko pariksi päiväksi ja nauttia juomista ja ruoista hintaa katsomatta, mutta eih, valitettavasti pieraisukin Naantali Spassa maksoi noin viisi euroa. 

No ei tietenkään, mutta siltä tuntui kun kylpylän logolla varustetuista tohveleistakin sai pulittaa juurikin sen viisi euroa. Aiemmilla spa-käynneilläni kylpytakin lisäksi on käyttöönsä saanut veloituksetta juurikin nuo valkoiset lipokkaat. Tällä kertaa tuntui siltä että jouduin maksamaan ylimääräisen vitosen mainostaakseni kyseistä viiden tähden hotlaa. No, pistetään nyt vaikka ekologisuuden piikkiin se, että parempi kuskata omat lipokkaat mukana. 

Hauska kokemus siis Naantalin Spa Hotelli, mutta eipä tainnut ihan täysiä pisteitä saada. Palvelu oli ystävällistä, vaikkakin vauvasängystäkin yrittivät veloittaa erikseen, siitäkin huolimatta että varauksessamme oli maininta ilmaisesta vauvan lisävuoteesta.  Siitä hyvästä voinkin vedota sänkyprotestiin, että Olli ehti heti huoneeseen päästyä lirauttaa kaaressa suoraan hotellin uutukaiselle kokolattiamatolle (plus minun kenkääni). 


SHARE:

6 kommenttia

 1. Nyt kylla tirskahdin nauramaan ihan aaneen kohdassa "pierustakin veloitettiin" :'D

  Mutta kuulostaa silta kuitenkin, etta ihana ensimmainen haapaiva teilla oli <3 mika voisikaan olla ihanempi kuin oma ihana aviomies ja maailman rakkain lapsi :)

  Muuten nyt pitaa kysya, etta onko teidan beibin nimi siis Olli vai onko Olli vaan lempinimi?
  Olisi kiva kuulla muutenkin miten paadyitte valitsemaan nimen lapsellenne ja sekin kiinnostaa, etta piditteko kastajaisia tai muita nimenantojuhlia ja etta miten nama tavat eroaa Dommareissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha... no hyvä että pieru-huumori ei mennyt yli...
   Ja kyllä, hääpäivä oli ihana, maailman ihanimmassa seurassa ;)

   Nimi on oikeasti Oliver, Olli vaan lempinimi, jota me itse emme tosin pahemmin edes käytä. Blogissa mieluummin kuitenkin O tai Olli, vaikka kyllähän tuo oikea nimikin täällä vilahtelee.. nimen valitseminen olikin kyllä aika vaikeaa, Oliver vei lopulta voiton kansainvälisyytensä vuoksi. Helppo lausua sekä suomeksi, espanjaksi että englanniksi. Sen tausta on toistaiseksi salainen, sillä C ei antanut minun edes vauva-kirjaan sitä kirjoittaa :D. Kaste-asiasta voisinkin jupista joku päivä ihan oman postauksensa verran... mitään juhlia ei ole siis pidetty. Dommarissa valtaosa on katolisia, joten kaste toimitetaan samankaltaisesti kuin meillä täällä evluteilla...

   Poista
 2. Hahaa, täälläkin huvitti tämä teksti. Enkä toisaalta ole yhtään yllättynyt, jos Naantalissa veloitettiin mistä vain. Niinhän se Suomessa yleensä on. Joskus alakouluikäisenä käytiin useammankin kerran perheen kanssa Naantalin kylpylässä. En tiiä kultaako aika muistot vai mitä, mutta silloin ainakin paikka tuntui aika luksukselta. Yövyttiin jopa kerran siellä laivan puolella.

  Kävin muuten juuri niiden nettisivuilla ja ne ainakin on jämähtäneet jonnekin viime vuosisadan puolelle.. tsiisus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä se vähän jämähtänyt paikka oli, mutta ihan kiva kuitenkin :).

   Poista
 3. Se todellakin kertoo jotakin siitä, että ovat jämähtäneet jonnekin viime vuosisadan puolelle, jos ovat juuri laittaneet uuden kokolattiamaton! :) Nojoo, onneksi teidän päivä oli kuitenkin onnistunut! Ja tuo ympäristö näyttää kyllä niin ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sanos muuta! Niillä ne huoneet missä ei oo kokolattiamattoa on "allergiahuoneita"... hah. Mutta meidän päivä oli tosiaan onnistunut :).

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig