Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 12. elokuuta 2013

Yksi vuosi

Usein tulee huokailtua sitä kuinka aika rientää, mutta tällä kertaa minusta tuntuu, että tämä kulunut vuosi on ollut hyvin pitkä. Ei siksi, että se olisi ollut millään tavalla huono, vaan päin vastoin, se on ollut niin hieno ja tapahtumarikas. Vuosi sitten me ikuisuuden seurustelleet ja huomion keskipisteenä viihtymättömät laiskiaiset saimme vihdoinkin järjestettyä häät, joista tuli lopulta niin kauniit, että hääjuhlat yleensäkin saivat minulle aivan uuden merkityksen. Voisin fiilistellä häitämme vaikka ikuisuuksiin ja nyt odottelenkin innoissani että kaikki ystäväni menisivät naimisiin. Niin monet kun ovat vain piipahtaneet maistraatissa, joka sekin tietysti on ihan ok, mutta oih, kyllä ne hääjuhlat vaan ovat niin kivoja... 

Ja mitä nyt siihen tulee, että ensimmäinen vuosi naimisissa oloa olisi jotenkin vaikea, niin ei ainakaan meidän tapauksessa. Olen tyytyväinen siihen, että ne vaikeudet ja epävarmuudet tuli selätettyä silloin vuosia sitten, kun itse ei vielä ollut varma siitä kuka oli ja mitä elämältä halusi. Toki elämä joskus heittää häränpyllyä ja nupissa alkaa humista, mutta kyllä minä ainakin edelleen olen yhtä varma nyt kuin silloin vuosi sitten että tässä on se minun elämäni mies, kaikkine hölmöyksineen. Päivääkään en ole katunut. 

Te quiero mi Chico. 

Yritin valita kuvitukseksi otoksia joita täällä ei ole vielä näkynyt, mutta jos nyt tuli vähän toistoa niin ei kai se mitään. :D. 

SHARE:

20 kommenttia

 1. Ihanaa, onnellista ja ilon täyteistä ensimmäistä hääpäivää teille <3 Ei ole juhlista permpia kuin häät ja näitä teidän kuvia voisi katsoa vielä vaikka kuinka moneen kertaan :) -Milla

  VastaaPoista
 2. Siis aivan taivaallisen ihanan näköiset häät teillä on ollut, olet kyllä fiilistelysi ansainnut!! :) :) Onnea ensimmäisestä vuodesta :)

  VastaaPoista
 3. Niin ihania kuvia! Onnea vielä kerran... :)

  VastaaPoista
 4. En minä ainakaan kyllästy näitä kuvia kattelemaan :) oisinpa voinut olla edes kärpäsenä katossa mukana.. (tai no ilmassa, kun kattoja ei tainnut pahemmin olla) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei saa innostaa mua postailemaan vielä lisää, heheh... :D

   Poista
 5. Onnittelut ekasta haapaivasta <3 Ma en kyllasty naihin teidan haakuviin ikina!

  VastaaPoista
 6. Kylla naita teidan haakuvia niin mielellaan katsoo, niin upeita!! Paljon onnea ensimmaisesta haapaivasta!

  VastaaPoista
 7. Wau mitkä häät, noita on takuulla ihana muistella loppuelämä ja niin sen kuuluu mennäkin =) Onnea teille! <3 Olipa kyllä upeita kuvia!

  VastaaPoista
 8. Oi, onpas kyllä ihania kuvia. Iloa täynnä, sehän se on olennaisinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kyllä onni että saatiin niin hyvä kuvaaja ihan veloituksetta :). Päivä oli kyllä iloa ja onnea täynnä!

   Poista
 9. Totaalisen samaa mieltä; häät on ihania. Erityisesti ne sellaiset, jotka on täynnä tunnetta. Ihania kuvia, ei ole vaikea kuvitella että päivänne oli mahtava. Onnea ykkösvuodesta!!

  VastaaPoista
 10. ONNEA!!! Nää kuvat on aivan tajuttoman ihania ja en kestä tuota sun melkon yläosaa, tuo avoin selkä on todella kaunis.

  Mulla alkaa nää häähommat iskeä nyt toden teolla päälle kun reissu on takana, joten nää kuvat tuli just oikeaan saumaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ootan innolla sun häähöpinöitä! :) Ja kiitos - tuo selkäosa olikin oikeastaan ainoa juttu mikä ehdittiin mekossa miettiä.. muuten menikin sitten vähän kiireellä tehdyksi.. :D

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig